Menu

نسخه دوم حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

پس از متوقف شدن اولین حکم مهاجرتی ترامپ توسط قاضی اهل سیاتل، ترامپ و اطرافیانش تصمیم گرفتند بجای ارجاع پرونده اول به دادگاه عالی کشور، با ویرایش کردن حکم قدیمی و مرتفع کردن مشکلات حقوقی آن، حکم جدیدی نگارش کنند. مفاد این حکم جدید که پس از حدود ۱ ماه از توقف حکم اول، چند روز پیش منتشر شد، قرار بود که امروز ۱۶ مارس ۲۰۱۷ اجرایی شود. از همان روز انتشار، واکنشهای جامعه حقوقی و قضایی بر حکم جدید منفی بود، و نظرات حاکی از این بود که حکم جدید فقط ظاهری ملایم تر دارد و در بطن، تمام تناقضات آن با قانون اساسی آمریکا هنوز پابرجا می باشد.

در نهایت امروز، و ساعاتی قبل از فرا رسیدن موعد اجرایی شدن حکم دوم ترامپ، یک قاضی از ایالت هاوایی آمریکا، این حکم دوم را نیز غیر قانونی خواند و آنرا بلوکه کرد! آقای دریک واتسون، قاضی اهل هاوایی گفت:"اینکه شخصی همزمان با کل جمعیت یک کشور  با خصومت برخورد کند، از ریشه مشکل دار است."

ترامپ، چند ساعت پس از شنیدن این خبر، در یک سخنرانی اعلام کرد که از حکم اجرایی خود دفاع  خواهد کرد. در حال حاضر و تا زمانی که رای مخالف نظر قاضی واتسون در دادگاه تجدیدنظر صادر نشده، تمام ارگانهای مهاجرتی آمریکا، مانند اداره مهاجرت و سفارتهای آمریکا، پرونده های متقاضیان ایرانی را مطابق قبل و بدون تاخیر بررسی خواهند کرد.

 

ادامه مطلب...

آمریکا به ایران و ۶ کشور دیگر تا ۹۰ روز اجازه ورود نمی دهد!

در آخرین لحضات ساعت کاری روز جمعه ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷، رئیس جمهور منتخب آمریکا، دانلد ترامپ، حکمی را که ۲ روز پیش از آن  قرار بود ثبت کند، بلاخره امضا کرد.  طبق این حکم اجرایی، وزارتخانه مسئول صدور ویزای نهایی ورود به آمریکا (U.S. Department of State) حکم شد تا صدور ویزا را برای شهروندان ۷ کشور که متاسفانه ایران نیز جزو آنان است تا ۹۰ روز (در نسخه اول حکم، این مدت ۳۰ روز اعلام شده بود!) معلق نگه دارد تا سیستم چک امنیتی این وزارت خانه که معمولا قبل از صدور ویزا انجام می شود توسط دولت جدید تحلیل و احتمالا بروز گردد.

ترامپ هدف از اعمال حکم مذکور را توقف موقتی صدور ویزا تا زمان بروز کردن پروسه چک امنیتی آمریکا برای صدور ویزای نهایی به آمریکا اعلام کرده است. اما فقط پس از چند ساعت، مخالفتهای حذبهای اپوزیسیون (دموکرتها)، ارگانهای مهم فعال حقوق اجتماعی و حتی بسیاری از مردم آمریکا در قالب سخنرانی، نشر بیانیه و تجمع در خیابانها، اعتراض شدید خود را از این عمل ترامپ اعلام کردند. 

وجود ایران در لیست ۷ کشور اعلام شده در حکم ترامپ، از موارد اصلی انتقادات از حکم اجرایی اخیر بوده است. در چند ساعت گذشته بارها در شبکه های خبری مهم آمریکایی، وجود ایران در لیست و عدم وجود کشورهایی مانند عربستان، امارات عربی و مصر که بیشتر افراد مرتکب به فجایع تروریستی از این کشورها بودند، غیر منطقی و غیر عادلانه خوانده شد.

حتی از لحاظ حقوقی، بسیاری از کارشناسان، این حکم ترامپ را نه تنها غیر کاربردی و غیر انسانی خواندند، بلکه ماهیت ان را متناقض با قانون اساسی دانستند. حتی ساعاتی پیش، رئیس فعلی قوه قضایه آمریکا، در نامه ای به قضات و وکلای این ارگان دستور داد که از دفاع از حکم ترامپ در دادگاههای فدرال خودداری کنند چون این حکم متناقض با قانون اساسی آمریکا می باشد. ما نیز امیدواریم این فشارهای چند جانبه موجب ابطال هر چه سریعتر این حکم غیر قانونی و  غیر انسانی شود!

ادامه مطلب...

نیاز شدید آمریکا و کانادا به نیروی کار خارجی

 "صنعت تولید و بسته‌بندی گوشت کانادا با کمبود نیروی کار دائم مواجه است". این بیانیه یک مقام ارشد اشتغال و کار در کانادا است که در سایت خبری ipolitics.ca در روز ۱۱ می، ۲۰۱۵ منتشر شد. همانطور که مطلع هستید در چند سال اخیر تغییرات نزولی زیادی در برنامه‌های مهاجرتی کانادا، چه اقامت دائم برای متخصصان و چه برنامه‌های ویزای موقت و کار اعمال شده است و طبیعتا بعد از چند سال تازه اثرات منفی‌ این تغییرات در صنایع مختلف کانادا احساس می شود. 

به عقیده آقای استیون وست، مدیر برنامه مهاجرتی نیروی کار موقت خارجی‌ در کانادا "چیزی که در صنعت گوشت وجود دارد کمبود نیروی کار دائم است که احتیاج به یک راه حل دائمی و جدی دارد". این مطلب در جلسه سالانه شورای صنعت گوشت کانادا مطرح شد. در این جلسه, شرکتهای تولید و بسته‌بندی گوشت کانادا اعلام کرده‌اند که در حال حاضر حداقل به تعداد ۱۰۰۰ نیروی کار برای کار در صنعت گوشت کانادا احتیاج است تا تولیدات به میزان فعلی ادامه پیدا کند. کارفرمایان شرکت کننده در کنفرانس مکرراً به این موضوع اشاره کردند که دولت و وزارت کار به این نکته هیچ توجهی ندارند که شهروندان کانادایی معمولا تمایلی به فعالیت در چنین مشاغلی ندارند و استخدام نیروی کار خارجی برای فعالیت در این مشاغل هیچ تاثیری در افزایش نرخ بیکاری در بین شهروندان کانادایی نخواهد داشت. در چند سال اخیر بدلیل مشکل کمبود نیروی کار چندین کارخانه تولید و بسته بندی گوشت مجبور به کاهش چشمگیر تولیدات خود شده‌اند. آقای استیون وست در آخر کنفرانس اظهار داشت که راه حل دائمی به نظر ایشان باید به وسیله یک برنامه مهاجرتی باشد و تلاش کارفرمایان برای جذب نیروی کار با پرداخت حقوقهای بالا و دادن فرصتهای آموزشی‌ به نیروهای کاری کافی‌ نخواهد بود.

 مشکل کمبود نیروی کار فقط مختص به شرکتهای تولید و بسته‌بندی گوشت نیست. صنعت دامداری و کشاورزی کانادا در کل به علت محدودیتهایی قانونی‌ شدید چند سال گذشته بر برنامه‌های مهاجرت موقت و دائم در معرض خطر جدی می‌باشد . حدود ۵۰ ارگان کشاورزی از سراسر کشور کانادا به طور جدی خواستار افتتاح یک برنامه مهاجرتی مخصوص صنعت کشاورزی شدند ولی‌ علیرغم اصرار صنعت کشاورزی و پرورش ماهی‌ که نگرانند کمبود نیروی کار صنعتشان را از کار خواهد انداخت، وزیر مهاجرت و وزیر کار کانادا همچنان عقیده دارند که کمک به این کمبودها باید توسط شهروندان کانادایی و تعداد کمی‌ مهاجران موقت انجام گیرد و حاضر به ارائه برنامه مهاجرتی و دادن اقامت دائم به کارگران خارجی نیستند. 

خوشبختانه اداره مهاجرت آمریکا برای مشکلات کمبود نیروی کار تخصصی و غیر تخصصی برنامه مهاجرتی Eb3 را ارائه میدهد. اداره مهاجرت آمریکا سالانه به حدود ۱۴۰,۰۰۰ متقاضی و خانواده شان ویزای اقامت دائم آمریکا از طریق اشتغال اعطاء می کند. روش مهاجرت به آمریکا از طریق اشتغال EB3 از کم شرط ترین روشهای مهاجرت است. در این روش متقاضی نیاز به هیچ مدرکی مانند تحصیلات عالیه, سابقه کار طولانی مدت, مدرک زبان انگلیسی, سرمایه گذاری و غیره ندارد.  مهمترین شرط و مدرک برای تشکیل پرونده و اقدام برای مهاجرت به آمریکا از طریق اشتغال, داشتن یک پیشنهاد کاری رسمی و مورد تایید وزارت کار آمریکا از یک کارفرمای آمریکایی می باشد. خوشبختانه در حال حاضر تعداد محدودی پیشنهاد کاری رسمی و مورد تایید وزارت کار آمریکا در مشاغل مختلف در اختیار ما قرار گرفته است. از جمله چند ارگان فعال در صنعت تولید گوشت در شهرهای مختلف آمریکا هم اکنون درحال استخدام نیروی کار خارجی هستند. لطفا برای رزرو یکی‌ از این پیشنهادهای کاری برای خود با ما تماس بگیرید و برای گرفتن اقامت دائم آمریکا اقدام کنید. (اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به آمریکا از طریق اشتغال EB3

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا

با اسکان حدودا ۱ میلیون ایرانی در آمریکا، این کشور پذیرای بزرگترین اجتماع ایرانیان خارج از ایران می باشد. هرچند، مهاجران ایرانی تبار در تمام ایالات و شهرهای آمریکا اسکان دارند، اما تراکم اصلی ایرانیان ساکن آمریکا در منطقه لوس آنجلس ایالت کالفرنیا می باشد. گفته می شود اولین سری مهاجران ایرانی، شهر لوس آنجلس را بدلیل تشابه آب و هوایی آن به تهران انتخاب کردند! اجتماعات مهاجران ایرانی در سایر ایالتهای مهم آمریکا مانند تگزاس، نیویورک، آریزونا و فلوریدا نیز نسبتا چشمگیر است.

دولت آمریکا سالانه حدود یک میلیون ویزای مهاجرتی برای متقاضیان اقامت دائم آمریکا از سراسر جهان صادر می کند که بیش از نیمی از آن برای متقاضیان واجد شرایط دارای اقامت موقت آمریکا که در این کشور ساکن هستند صادر می شود. باقی مانده سهمیه ویزای سالانه که حدود ۴۰۰،۰۰۰ ویزا می باشد، برای متقاضیان خارج از آمریکا و در قالب روشهای مهاجرتی از قبیل روش اشتغال (EB1, EB2, EB3)، روشهای سرمایه گذاری (EB5 و E2)، روشهای فامیلی و غیره صادر می شود. در حال حاضر شرکت ایمی گلوب با مشارکت با تخصصی ترین و با تجربه ترین تیم های حقوقی و وکلای مهاجرت آمریکا آماده ارائه خدمات و تشکیل پرونده در روشهای زیر می باشد:

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس E2

در این روش مهاجرت به آمریکا که E2 نام دارد اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری و خرید یک بیزنس در آمریکا بکنند ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا اعطاء میکند. ویزای E2 در مدت زمان بسیار کوتاه حدود ٦ ماه برای متقاضی اصلی, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر میشود. ویزای E2 که ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا محسوب می شود ٢ سال اعتبار دارد و به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد برای همیشه قابل تمدید می باشد. پس از ورود به آمریکا از طریق E2 متقاضی و تمام همراهان میتوانند بطور قانونی برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

شرایط کلی برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزنس آمریکایی (E2) به شرح زیر می باشد:

  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ١٥٠,٠٠٠$ در یک بیزنس امریکایی واجد شرایط این روش مهاجرت به آمریکا
  • مالکیت دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ٣٠٠,٠٠٠$

از ویژگیهای مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا از طریق خرید بیزنس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • بدون نیاز به تحصیلات بالا
  • بدون شرط سنی
  • سرعت بالای اخذ ویزا
  • شرایط مالی پایین نسبت به سایر روشهای مهاجرت سرمایه گذاری
  • اعطای ویزا به فرزندان تا ٢١ سال
  • قابلیت تمدید ویزای دریافتی از این طریق برای همیشه
  • قابلیت اقدام برای گرین کارت آمریکا پس از ورود به آمریکا

با توجه به کم شرط و آسان بودن روش مهاجرت به آمریکا E2 درصد قبولی پرونده های درخواستی از این طریق بسیار بالاست. مهمترین فاکتور موثر در نتیجه پرونده مهاجرت به امریکا از طریق E2, سرمایه گذاری در یک بیزنس مناسب و مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا می باشد. شرکت ایمی گلوب به واسطه همکاری نزدیک با حرفه ای ترین و با اعتبارترین موسسات فروش املاک تجاری و حقوقی در آمریکا همواره به مطمئن ترین و مناسب ترین بیزنس ها برای مهاجرت به آمریکا از طریق E2 دسترسی دارد.

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 و اخذ گرین کارت

با محدودتر شدن مهاجرت سرمایه گذاری کانادا, علاقمندان ایرانی مهاجرت سرمایه گذاری رفته رفته به برنامه های مهاجرتی کشورهای دیگر دنیا روی میاورند. از پرطرفدارترین این روشها, مهاجرت و اخذ کارت سبز (گرین کارت) کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری است که به نام EB5 شهرت دارد. از مهمترین ویژگیهای مهاجرت و اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 سرعت پردازش این نوع مهاجرت است که فقط ١٢ تا ١٨ ماه طول می کشد و همینطورکم شرط بودن این روش مهاجرت است که در زیر به طور خلاصه به آن اشاره شده است:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات عالیه
  • بدون نیاز به سابقه مدیریت
  • تنها شرط اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 نشان دادن ١,٠٠٠,٠٠٠$ دارایی که از راه قانونی به دست آماده باشد و تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای امریکا است. این ٥٠٠,٠٠٠$ پس از ٥ سال با سود به سرمایه گذار برگردانده می شود.

در عین کم شرطی, به نسبت برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری کانادا, نحوه تشکیل پرونده و به ویژه چگونگی سرمایه گذاری در روش EB5 پیچیدگیهای خاصی دارد و برای موفقیت در این روش کار با یک تیم حرفه ای و باتجربه وکلا, مدیران پروژه, مشاورین سرمایه گذاری و غیره ضرورت دارد. به طور خلاصه مراحل تشکیل پرونده برای مهاجرت و اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 به شرح زیر است:

  • یافتن پروژه ای مناسب, با تیم مدیریت معتبر و با ریسک مالی کم از بین صدها پروژه موجود
  • سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی در این پروژه (مبلغ سرمایه گذاری تا زمان قبولی در مرحله اول در حساب امانی می ماند و در صورت عدم قبولی تماما به سرمایه گذار برگردانده می شود)
  • تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB5 آمریکا
  • تشکیل پرونده برای اخذ گرین کارت موقت آمریکا
  • مصاحبه و تست پزشکی
  • قبولی در مصاحبه و اخذ گرین کارت موقت آمریکا (سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی به حساب مدیر پروژه منتقل میشود)
  • ورود و زندگی در شهر دلخواه در آمریکا
  • درخواست برای اخذ گرین کارت دائم آمریکا پس از ٢ سال (در صورت موفقیت پروژه در اشتغال زایی غیر مستقیم. توضیح بیشتر در این مورد را اینجا بخوانید.)
  • بازپرداخت تمام مبلغ سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی با سود به سرمایه گذار پس از ٥ سال
  • درخواست برای شهروندی آمریکا پس از ٥ سال

در شرکت مهاجرتی ایمی گلوب با مدیرت خانم الیزا مشتاقی نژاد, ما پس از ماهها تحقیقات درباره پروژه های موفق سرمایه گذاری EB5، از بین صدها پروژه کوچک و بزرگ برای مهاجرت آمریکا فقط کم ریسک ترین و مطمئن ترین این پروژه ها را انتخاب کرده ایم. همچنین ما با معتبرترین و با تجربه ترین وکلای قوانین مهاجرت آمریکا, صاحبان پروژه های EB5 و کارشناسان سرمایه گذاری EB5 همکاری و رابطه عمیق حرفه ای به وجود آورده ایم که این باعث شده است که همواره چندین پروژه بسیار کم ریسک و مطمئن چه از لحاظ سرمایه گذاری و چه از لحاظ مهاجرتی در اختیار داشته باشیم. برخی از ویژگیهای مهم پروژه های EB5 انحصاری که ما با اطمینان از موفقیت مالی و واجد شرایط بودن مهاجرتی, آنها را به موکلان خود معرفی میکنیم به شرح زیر میباشد:

  • پایین ترین هزینه تشکیل پرونده در مقایسه با سایر دفاتر مهاجرتی 
  • اخذ گرین کارت دائم پس از ٢ سال بدون نیاز به ایجاد ١٠ شغل ( فقط سرمایه گذاری در پروژه های بسیار ویژه و معدودی واجد شرایط این بند می شوند)
  • عدم نیاز به مدیریت یا نظارت مستقیم متقاضی در پروژه ای که در ان سرمایه گذاری کرده است ( به عبارتی متقاضی پس از اخذ گرین کارت امریکا میتواند در هر شهری که تمایل دارد زندگی کند)
  • تمام پروژه ها از پیش تایید شده اداره مهاجرت امریکا هستند که این امر اطمینان از قبولی و اخذ گرین کارت امریکا را به مراتب افزایش میدهد
  • و از همه مهمتر بازگرداندن تمام مبلغ سرمایه گذاری (٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی) و همینطور ٩٨% هزینه تشکیل پرونده به متقاضی در صورت عدم موفقیت پرونده 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت و اخذ اقامت دائم (گرین کارت) کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 و  تشکیل پرونده برای این روش مهاجرتی فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید.

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا به روش EB3

مهاجرت آمریکا از طریق EB3 چیست؟

برنامه مهاجرتی EB3 آمریکا روشی کاملا قانونی بوده و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت است که شرایط سرمایه گذاری در خارج را نداشته و دارای مدرک زبان آیلتس یا تافل نیستند. پس از بررسی پرونده ، اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیان و تمام خانواده ایشان گرین کارت دائمی  و سپس پاسپورت همیشگی این کشور را اعطا می کند. در این روش که مخفف عبارت "3 Employment Based" و بمعنی ویزای کاری مجموعه ۳ می باشد، متقاضیان میتوانند از طریق کار در شغلهایی که در آمریکا با کمبود نیروی کار مواجه هستند اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را برای خود و تمام اعضای خانواده خود اخذ کنند. علاوه بر کم شرط بودن، سرعت بالای روند انجام پرونده  از دیگر محاسن این روش می باشد؛ در این روش صدور ویزای نهایی فقط در حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول می انجامد که در مقایسه با بیشتر روشهای مهاجرت دائمی کشورها مهاجرپذیر قابل مقایسه با امریکا(مانند کانادا) به مراتب سریع تر است. مهمترین شرط مهاجرت به آمریکا از طریق  EB3 داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آمریکایی معتبر است که این پیشنهاد کار باید مورد تایید وزارت کار و همینطور  اداره مهاجرت آمریکا باشد. برای متقاضیان هیچ شرط دیگری از جمله تحصیلات عالیه, مدرک زبان انگلیسی, شرط سنی, شرط مالی یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.

لینک زیر صفحه ای از وبسایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا، توضیحات اداره مهاجرت درباره این روش مهاجرتی می باشد:

http://www.uscis.gov/working-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-third-preference-eb-3

برخی از ویژگیهای برجسته مهاجرت به روش EB3 به شرح زیر می باشد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات عالیه
  • بدون نیاز به سابقه کار تخصصی 
  • بدون نیاز به سرمایه گذاری
  • بدون شرط سنی
  • بدون شرط مالی
  • درصد قبولی بالا
  • مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده با درآمد
  • بهره مندی متقاضی اصلی و همراهان از تمام حقوق شهروندی آمریکایی

  

 

 

 
ادامه مطلب...

تعداد محدودی پیشنهاد کار برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار

پیرو جلسات و مکاتبات انجام شده بین شرکت ایمی گلوب و چندین موسسه کاریابی و حقوقی آمریکایی، تعداد محدودی پیشنهاد کار مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار و اشتغال در اختیار ما گذاشته شده است. لازم به ذکر است تنها شرط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان روش EB3 که یکی از کم شرط ترین روشهای مهاجرت محسوب می شود، داشتن پیشنهاد کاری مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا از یک کارفرمای آمریکایی می باشد. در صورت ثبت نام به موقع و اخذ یک پیشنهاد کاری (فقط حدود ١٢٠ پیشنهاد کاری وجود دارد), شرکت ایمی گلوب برای شما و تمام اعضای خانواده تان اقدام به تشکیل پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق کار خواهد کرد. روند کار در این روش مهاجرتی از ابتدا تا زمان مصاحبه در :سفارت به شرح زیر است

مراحل پیشرفت پرونده مدت زمان مورد نیاز برای انجام این مرحله 
امضای توافقنامه شرکت ایمی گلوب همین امروز اقدام کنید
تشکیل پرونده مهاجرتی برای شما, همسر و فرزندان زیر ٢١ سال حدود یک هفته
دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا حدود ١ ماه
دریافت گواهی قبولی اولیه ٦ ماه تا ١٢ ماه
ارجاع  پرونده برای صدور ویزا حدود ٣ ماه 
مصاحبه در دبی امارات یا آنکارا ترکیه حدود ٣ ماه
جمع کل حدود ۱۸ تا ۲۰ ماه

در زیر به سوالات متداول از سوی متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق کار پاسخ داده ایم:

آیا از این طریق امکان سیتی زن شدن نیز هست؟

بله. ویزای صادره از این طریق ویزای اقامت دائم بوده که به شما, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال شما اعطا می شود. پس از ورود به آمریکا شما و بقیه اعضای خانواده گرین کارت آمریکا را دریافت خواهید کرد و پس از ٥ سال در صورت تمایل میتوانید شهروند آمریکا شوید.

شغلهای موجود در چه زمینه ای هستند؟

این پیشنهادات کاری بیشتر برای شغلهایی با زمینه فعالیت در صنایع خدمات و تولید در آمریکا می باشند مانند فروشندگی, کار در کارخانه، شرکتهای خدماتی و غیره.

آیا این شغلها در شهرها یا ایالات محروم آمریکا واقع شده است؟

هرگز. برخلاف برخی دیگر از روشهای مهاجرت کانادا و آمریکا که مناطق حاشیه ای فقط شامل برنامه مهاجرتی می شوند شغلهای مهاجرت به آمریکا از طریق کار می توانند در هر شهری و ایالتی ازآمریکا واقع شده باشند. برخی از این ایالات شامل مواردی از قبیل تگزاس, کارولینای شمالی, کارولینای جنوبی, کلمبیا و غیره می باشند.

 

 

ادامه مطلب...