Menu

مهاجرت به آمریکا

با اسکان حدودا ۱ میلیون ایرانی در آمریکا، این کشور پذیرای بزرگترین اجتماع ایرانیان خارج از ایران می باشد. هرچند، مهاجران ایرانی تبار در تمام ایالات و شهرهای آمریکا اسکان دارند، اما تراکم اصلی ایرانیان ساکن آمریکا در منطقه لوس آنجلس ایالت کالفرنیا می باشد. گفته می شود اولین سری مهاجران ایرانی، شهر لوس آنجلس را بدلیل تشابه آب و هوایی آن به تهران انتخاب کردند! اجتماعات مهاجران ایرانی در سایر ایالتهای مهم آمریکا مانند تگزاس، نیویورک، آریزونا و فلوریدا نیز نسبتا چشمگیر است.

دولت آمریکا سالانه حدود یک میلیون ویزای مهاجرتی برای متقاضیان اقامت دائم آمریکا از سراسر جهان صادر می کند که بیش از نیمی از آن برای متقاضیان واجد شرایط دارای اقامت موقت آمریکا که در این کشور ساکن هستند صادر می شود. باقی مانده سهمیه ویزای سالانه که حدود ۴۰۰،۰۰۰ ویزا می باشد، برای متقاضیان خارج از آمریکا و در قالب روشهای مهاجرتی از قبیل روش اشتغال (EB1, EB2, EB3)، روشهای سرمایه گذاری (EB5 و E2)، روشهای فامیلی و غیره صادر می شود. در حال حاضر شرکت ایمی گلوب با مشارکت با تخصصی ترین و با تجربه ترین تیم های حقوقی و وکلای مهاجرت آمریکا آماده ارائه خدمات و تشکیل پرونده در روشهای زیر می باشد:

 

تمام خدمات مهاجرتی ارائه شده توسط شرکت ایمی گلوب که مرتبط به پرونده های مهاجرت به آمریکا و سایر کشورهای غیر از کانادا می باشد توسط تیم حقوقی رسمی و مجرب آمریکایی یا وکلای رسمی سایر کشورها انجام می شود.  

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزینس E2

در این روش مهاجرت به آمریکا که E2 نام دارد اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیانی که اقدام به سرمایه گذاری و خرید یک بیزنس در آمریکا بکنند ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا اعطاء میکند. ویزای E2 در مدت زمان بسیار کوتاه حدود ٦ ماه برای متقاضی اصلی, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر میشود. ویزای E2 که ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا محسوب می شود ٢ سال اعتبار دارد و به راحتی تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد برای همیشه قابل تمدید می باشد. پس از ورود به آمریکا از طریق E2 متقاضی و تمام همراهان میتوانند بطور قانونی برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

شرایط کلی برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به آمریکا از طریق خرید بیزنس آمریکایی (E2) به شرح زیر می باشد:

  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ١٥٠,٠٠٠$ در یک بیزنس امریکایی واجد شرایط این روش مهاجرت به آمریکا
  • مالکیت دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ٣٠٠,٠٠٠$

از ویژگیهای مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا از طریق خرید بیزنس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان
  • بدون نیاز به تحصیلات بالا
  • بدون شرط سنی
  • سرعت بالای اخذ ویزا
  • شرایط مالی پایین نسبت به سایر روشهای مهاجرت سرمایه گذاری
  • اعطای ویزا به فرزندان تا ٢١ سال
  • قابلیت تمدید ویزای دریافتی از این طریق برای همیشه
  • قابلیت اقدام برای گرین کارت آمریکا پس از ورود به آمریکا

با توجه به کم شرط و آسان بودن روش مهاجرت به آمریکا E2 درصد قبولی پرونده های درخواستی از این طریق بسیار بالاست. مهمترین فاکتور موثر در نتیجه پرونده مهاجرت به امریکا از طریق E2, سرمایه گذاری در یک بیزنس مناسب و مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا می باشد. شرکت ایمی گلوب به واسطه همکاری نزدیک با حرفه ای ترین و با اعتبارترین موسسات فروش املاک تجاری و حقوقی در آمریکا همواره به مطمئن ترین و مناسب ترین بیزنس ها برای مهاجرت به آمریکا از طریق E2 دسترسی دارد.

 

تمام خدمات مهاجرتی ارائه شده توسط شرکت ایمی گلوب که مرتبط به پرونده های مهاجرت به آمریکا و سایر کشورهای غیر از کانادا می باشد توسط تیم حقوقی رسمی و مجرب آمریکایی یا وکلای رسمی سایر کشورها انجام می شود.  

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 و اخذ گرین کارت

با محدودتر شدن مهاجرت سرمایه گذاری کانادا, علاقمندان ایرانی مهاجرت سرمایه گذاری رفته رفته به برنامه های مهاجرتی کشورهای دیگر دنیا روی میاورند. از پرطرفدارترین این روشها, مهاجرت و اخذ کارت سبز (گرین کارت) کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری است که به نام EB5 شهرت دارد. از مهمترین ویژگیهای مهاجرت و اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 سرعت پردازش این نوع مهاجرت است که فقط ١٢ تا ١٨ ماه طول می کشد و همینطورکم شرط بودن این روش مهاجرت است که در زیر به طور خلاصه به آن اشاره شده است:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات عالیه
  • بدون نیاز به سابقه مدیریت
  • تنها شرط اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 نشان دادن ١,٠٠٠,٠٠٠$ دارایی که از راه قانونی به دست آماده باشد و تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ در یک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای امریکا است. این ٥٠٠,٠٠٠$ پس از ٥ سال با سود به سرمایه گذار برگردانده می شود.

در عین کم شرطی, به نسبت برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری کانادا, نحوه تشکیل پرونده و به ویژه چگونگی سرمایه گذاری در روش EB5 پیچیدگیهای خاصی دارد و برای موفقیت در این روش کار با یک تیم حرفه ای و باتجربه وکلا, مدیران پروژه, مشاورین سرمایه گذاری و غیره ضرورت دارد. به طور خلاصه مراحل تشکیل پرونده برای مهاجرت و اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 به شرح زیر است:

  • یافتن پروژه ای مناسب, با تیم مدیریت معتبر و با ریسک مالی کم از بین صدها پروژه موجود
  • سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی در این پروژه (مبلغ سرمایه گذاری تا زمان قبولی در مرحله اول در حساب امانی می ماند و در صورت عدم قبولی تماما به سرمایه گذار برگردانده می شود)
  • تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB5 آمریکا
  • تشکیل پرونده برای اخذ گرین کارت موقت آمریکا
  • مصاحبه و تست پزشکی
  • قبولی در مصاحبه و اخذ گرین کارت موقت آمریکا (سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی به حساب مدیر پروژه منتقل میشود)
  • ورود و زندگی در شهر دلخواه در آمریکا
  • درخواست برای اخذ گرین کارت دائم آمریکا پس از ٢ سال (در صورت موفقیت پروژه در اشتغال زایی غیر مستقیم. توضیح بیشتر در این مورد را اینجا بخوانید.)
  • بازپرداخت تمام مبلغ سرمایه گذاری به مبلغ ٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی با سود به سرمایه گذار پس از ٥ سال
  • درخواست برای شهروندی آمریکا پس از ٥ سال

در شرکت مهاجرتی ایمی گلوب با مدیرت خانم الیزا مشتاقی نژاد, ما پس از ماهها تحقیقات درباره پروژه های موفق سرمایه گذاری EB5، از بین صدها پروژه کوچک و بزرگ برای مهاجرت آمریکا فقط کم ریسک ترین و مطمئن ترین این پروژه ها را انتخاب کرده ایم. همچنین ما با معتبرترین و با تجربه ترین وکلای قوانین مهاجرت آمریکا, صاحبان پروژه های EB5 و کارشناسان سرمایه گذاری EB5 همکاری و رابطه عمیق حرفه ای به وجود آورده ایم که این باعث شده است که همواره چندین پروژه بسیار کم ریسک و مطمئن چه از لحاظ سرمایه گذاری و چه از لحاظ مهاجرتی در اختیار داشته باشیم. برخی از ویژگیهای مهم پروژه های EB5 انحصاری که ما با اطمینان از موفقیت مالی و واجد شرایط بودن مهاجرتی, آنها را به موکلان خود معرفی میکنیم به شرح زیر میباشد:

  • پایین ترین هزینه تشکیل پرونده در مقایسه با سایر دفاتر مهاجرتی 
  • اخذ گرین کارت دائم پس از ٢ سال بدون نیاز به ایجاد ١٠ شغل ( فقط سرمایه گذاری در پروژه های بسیار ویژه و معدودی واجد شرایط این بند می شوند)
  • عدم نیاز به مدیریت یا نظارت مستقیم متقاضی در پروژه ای که در ان سرمایه گذاری کرده است ( به عبارتی متقاضی پس از اخذ گرین کارت امریکا میتواند در هر شهری که تمایل دارد زندگی کند)
  • تمام پروژه ها از پیش تایید شده اداره مهاجرت امریکا هستند که این امر اطمینان از قبولی و اخذ گرین کارت امریکا را به مراتب افزایش میدهد
  • و از همه مهمتر بازگرداندن تمام مبلغ سرمایه گذاری (٥٠٠,٠٠٠$ امریکایی) و همینطور ٩٨% هزینه تشکیل پرونده به متقاضی در صورت عدم موفقیت پرونده 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت و اخذ اقامت دائم (گرین کارت) کشور آمریکا از طریق سرمایه گذاری EB5 و  تشکیل پرونده برای این روش مهاجرتی فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید.

 

تمام خدمات مهاجرتی ارائه شده توسط شرکت ایمی گلوب که مرتبط به پرونده های مهاجرت به آمریکا و سایر کشورهای غیر از کانادا می باشد توسط تیم حقوقی رسمی و مجرب آمریکایی یا وکلای رسمی سایر کشورها انجام می شود.  

ادامه مطلب...

مهاجرت به آمریکا به روش EB3

مهاجرت آمریکا از طریق EB3 چیست؟

برنامه مهاجرتی EB3 آمریکا روشی کاملا قانونی بوده و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای مهاجرت برای متقاضیان مهاجرت است که شرایط سرمایه گذاری در خارج را نداشته و دارای مدرک زبان آیلتس یا تافل نیستند. پس از بررسی پرونده ، اداره مهاجرت آمریکا به متقاضیان و تمام خانواده ایشان گرین کارت دائمی  و سپس پاسپورت همیشگی این کشور را اعطا می کند. در این روش که مخفف عبارت "3 Employment Based" و بمعنی ویزای کاری مجموعه ۳ می باشد، متقاضیان میتوانند از طریق کار در شغلهایی که در آمریکا با کمبود نیروی کار مواجه هستند اقامت دائم و گرین کارت آمریکا را برای خود و تمام اعضای خانواده خود اخذ کنند. علاوه بر کم شرط بودن، سرعت بالای روند انجام پرونده  از دیگر محاسن این روش می باشد؛ در این روش صدور ویزای نهایی فقط در حدود ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول می انجامد که در مقایسه با بیشتر روشهای مهاجرت دائمی کشورها مهاجرپذیر قابل مقایسه با امریکا(مانند کانادا) به مراتب سریع تر است. مهمترین شرط مهاجرت به آمریکا از طریق  EB3 داشتن پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آمریکایی معتبر است که این پیشنهاد کار باید مورد تایید وزارت کار و همینطور  اداره مهاجرت آمریکا باشد. برای متقاضیان هیچ شرط دیگری از جمله تحصیلات عالیه, مدرک زبان انگلیسی, شرط سنی, شرط مالی یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.

لینک زیر صفحه ای از وبسایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا، توضیحات اداره مهاجرت درباره این روش مهاجرتی می باشد:

http://www.uscis.gov/working-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-third-preference-eb-3

برخی از ویژگیهای برجسته مهاجرت به روش EB3 به شرح زیر می باشد:

  • بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی
  • بدون نیاز به تحصیلات عالیه
  • بدون نیاز به سابقه کار تخصصی 
  • بدون نیاز به سرمایه گذاری
  • بدون شرط سنی
  • بدون شرط مالی
  • درصد قبولی بالا
  • مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده با درآمد
  • بهره مندی متقاضی اصلی و همراهان از تمام حقوق شهروندی آمریکایی

  

تمام خدمات مهاجرتی ارائه شده توسط شرکت ایمی گلوب که مرتبط به پرونده های مهاجرت به آمریکا و سایر کشورهای غیر از کانادا می باشد توسط تیم حقوقی رسمی و مجرب آمریکایی یا وکلای رسمی سایر کشورها انجام می شود.  

 

 

 
ادامه مطلب...