Menu

شرایط جدید مهاجرت کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا (ونکوور) اعلام شد

پذیرش پرونده برای مهاجرت به کانادا به روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا که شهر معروف و پرطرفدار ونکوور در آن واقع شده است از سه روز پیش (۱۱ تیر ۱۳۹۴) با قوانین و شیوه جدید, آغاز شد. مسئولان مهاجرت استان بریتیش کلمبیا، به دلیل بهینه نبودن روش قبلی کارآفرینی این استان که سرعت پردازش پرونده ها را بسیار کند کرده بود (۲ تا ۴ سال) حدود ۳ ماه پیش تصمیم به توقف موقتی این روش مهاجرتی استانی کرده و اعلام کردند تا اوایل تیر ماه، روش جدید کارآفرینی این استان را پرده برداری خواهند کرد که سه روز پیش به این عهد وفا کردند. 

از مهترین اهداف روش جدید کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا که به صورت ۲ مرحله ای انجام می شود، سرعت بخشیدن به بررسی پرونده ها، هدفمند کردن سرمایه گذاریهای خارجی و تشویق متقاضیان به سرمایه گذاری در شهرهای غیر مرکزی این استان است. خلاصه شرایط این روش جدید به شرح زیر است:

  • مالکیت دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ۶۰۰،۰۰۰$ کانادایی 
  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ۲۰۰،۰۰۰$ کانادایی به منظور افتتاح یا خرید یک کسب و کار در این استان 
  • داشتن بیش از ۳ سال سابقه مدیریت کسب و کار در ۱۰ سال گذشته 
  • کسب حدنصاب امتیاز در سیستم ارزیابی جدید اداره مهاجرت استان بریتیش کلمبیا

دفتر مرکزی شرکت مهاجرتی ایمی گلوب با قدمت بیش از یک دهه در مرکز تجاری شهر ونکوور واقع شده است. برای تشکیل پرونده مهاجرتی خود و افتتاح بیزنس واجد شرایط و پر درامد در منطقه ونکوور، از اشراف کامل ما به منطقه و بازار ونکوور استفاده کنید. تخصص و تجربه تیم حقوقی شرکت ایمی گلوب همراه با همکاری چندین ساله ما با حرفه ای ترین شرکتهای مشاوره املاک تجاری در منطقه ونکوور بزرگ نه تنها ضامن موفقیت پرونده مهاجرتی شما خواهد بود بلکه ما با ارایه بهترین و مطمئن ترین  بیزنسهای موجود در شهرهای مناسب این استان حافظ سرمایه گذاری شما نیز خواهیم بود. برای مشاوره رایگان و تشکیل پرونده مهاجرتی با ما تماس بگیرید.   

 

ادامه مطلب...

تمایل بیش از پیش استانهای کانادا برای جذب مهاجران روش کارآفرینی

با اعلام برنامه های جدید کارآفرینی و سرمایه گذاری توسط ادارات مهاجرت استانهای مختلف کانادا افزایش تمایل استانهای کانادا برای جذب مهاجران سرمایه گذار غیر قابل انکار است. افزایش سهمیه مهاجر پذیری استانها توسط دولت فدرال کانادا از عوامل اصلی این امر می باشد. در سال جدید با افتتاح سیستم پردازش پرونده Express Entry توسط اداره مهاجرت فدرال سهمیه مهاجر پذیری استانهای کانادا به مراتب از سالهای گذشته بیشتر شده است. از طرف دیگر, افت اقتصادی کانادا در ربع آخر سال ۲۰۱۴ و ربع اول سال ۲۰۱۵ که منجر به کاهش شدید ارزش دلار کانادایی شد, موجب شده که مسوولان استانی کانادا برای بهبود وضع اقتصادی استان خود به سرمایه گذاری مهاجران خارجی روی آورند.

مصادف شدن شرایط جدید مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی کانادا با امکان لغو تحریمات جهانی علیه ایران تا چند ماه دیگر وضعیت مناسبی را برای متقاضیان ایرانی مهاجرت به کانادا پیش آورده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت کارآفرینی کانادا, مقاله جدید خانم الیزا مشتاقی نژاد درمورد آخرین تغییرات شرایط مهاجرت به روش کارآفرینی استانهای مختلف کانادا را مطالعه کنید. 

 

ادامه مطلب...

استان پرنس ادوارد پذیرش پرونده تخصصی از طریق ورود پیشتاز را آغاز کرد

اخیرا جزیره پرنس ادوارد کانادا به بقیه استانهای این کشورکه پرونده مهاجرت به روش ورود پیشتاز یا Express Entry پذیرش می کنند پیوست.  ورود پیشتاز یا اکسپرس اینتری که از ژانویه سال جاری افتتاح شد یک سیستم جدید پذیرش پرونده مهاجرت کانادا است که به منظور مدیریت بررسی پرونده های متقاضیان طراحی شده است. بطور خلاصه در سیستم ورود پیشتاز, به هر یک از متقاضیانی که اقدام به تشکیل پرونده کرده اند با توجه به شرایطشان امتیازی داده می شود. حداکثر نمره قابل کسب ۱۲۰۰ امتیاز می باشد و اداره مهاجرت کانادا متقاضیان با نمره بالاتر را در گزینشی که هر چند ماه یکبار برگزار می شوند انتخاب کرده و به آنها مجوز درخواست برای ویزای اقامت دائم کانادا را ارایه می کند. مهمترین عوامل در کسب نمره بالا داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی با ۶۰۰ امتیاز و داشتن نامه قبولی در یک روش استانی مانند روش تخصصی جزیره پرنس ادوارد با ۶۰۰ امتیاز می باشد. بقیه موارد مانند تحصیلات, سابقه کار, نمره آیلتس و غیره نیز با هم تا سقف ۶۰۰ امتیاز دارند.  در مورد ورود پیشتاز در مقاله های قبلی خانم مشتاقی نژاد توضیحاتی ارایه شده است. 

به تازگی اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد خبر از پذیرش نیروی متخصص در شغلهای مورد نیاز استان از طریق ورود پیشتاز داده است. اداره مهاجرت این استان اعلام کرده است که تمام متقاضیان مهاجرت به کانادا که واجد شرایط برای تشکیل پرونده در سیستم جدید ورود پیشتاز هستند میتوانند پس از تشکیل پرونده ورود پیشتاز در اداره مهاجرت فدرال برای استان پرنس ادوارد نیز درخواستنامه ارسال کنند. البته این درخواستنامه اولیه فقط مرحله مقدماتی تشکیل پرونده مهاجرتی برای استان پرنس ادوارد می باشد و پرونده ای مفصل تر پس از گزینش اولیه توسط اداره مهاجرت پرنس ادوارد باید برای استان ارسال شود.  

استان پرنس ادوارد که متشکل از یک جزیره اصلی و چند جزیره کوچکتر است, کوچکترین استان کانادا محسوب می شود. هرچند کوچکترین در کانادا, مساحت این جزیره حدود ۸ برابر شهر تهران می باشد. این استان که در شمال استان نوا اسکوشیا و در شرق استان کبک قرار گرفته است تابستانهای ملایم و نسبتا گرمی با دمایی حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد در گرمترین روزهای آگوست و زمستانهایی با میانگین ۳- درجه سانتیگراد دارد. خاکهای بسیار حاصل خیز این استان انگلیسی زبان صنعت کشاورزی را به محور اقتصادی این استان تبدیل کرده است.

برای تشکیل پرونده از طریق تخصصی استان پرنس ادوارد با ما تماس بگیرید.

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

پرنس ادوارد آیلند یا جزیره پرنس ادوارد در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا واقع شده است. این استان کانادا توسط ژاک کارتیه در سال 1534 کشف شد ، و در سال 1873 به کانادا پیوست. اين جزیره 224 کیلومتر طول و 64 کیلومتر عرض و كمتر از 16 کیلومتر از سطح دریا بالاتر است. پایتخت این استان شهر شارلوت تاون (Charlottetown) می باشد. دمای هوای این استان در گرمترین روزهای تابستانی به حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و در سردترین روزهای زمستانی به حدود -۱۱درجه می رسد. در پرنس ادوارد آیلند  در زیر برخی از ویژگیهای این استان بطور خلاصه اشاره شده است:

  • پایین ترین قیمت مسکن در کانادا
  • کمترین میزان جرم و جنایت در کانادا
  • مناظر زیبا، شهروندان خوش رو، و محبوب ترین مقاصد هاي گردشگری در شمال امریکا : بیش از 1 میلیون توریست در سال
  • فضاي ایده آل برای شروع زندگي و راه اندازی یک کسب و کار

برای آغاز پروسه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی پرنس ادوارد آیلند، متقاضیان باید یک طرح توجهی برای تاسیس یا خرید ومدیریت یک کسب و کار در استان پرنس ادوارد آیلند را به همراه سایر مدارک به اداره مهاجرت این استان ارائه دهند. در صورت قبولی طرح توجهی و احراز سایر شرایط مهاجرتی، اداره مهاجرت به متقاضیان نامه قبولی استان را ارائه خواهد کرد. با قبولی در استان، متقاضیان برای درخواست و اخذ ویزای اقامت دائم کانادا واجد شرایط خواهند شد و باید در مهلت معین پرونده درخواست برای ویزای دائم کانادا را به اداره مهاجرت فدرال ارسال کنند. از مهمترین ویژگیهای روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند، اعطای ویزای اقامت دائم کانادا به طور مستقیم پس از قبولی می باشد. خلاصه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی پرنس ادوارد آیلند به شرح زیر است:

شرایط روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند 2018  
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر
مدرک زبان انگلیسی آیلتس جنرال با حداقل نمره ۴
میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان اشتغال زایی بستگی به طرح توجیهی دارد
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی. استرداد پس از ۱ سال به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توصیه شده است
مصاحبه  به صلاحدید افسر مهاجرت امکان مصاحبه حضوری وجود دارد
نحوه اعطای اقامت دائم  * اقامت دائم پس از قبولی
سایر شرایط
  • سن بین ۲۱ تا ۵۹ سال
  • داشتن حداقل فوق دیپلم

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک

پیشرفت اقتصادی و صنعتی و خدمات اجتماعی سطح بالای استان کبک از یک طرف و روشهای متنوع مهاجرتی، سرعت پردازش و درصد قبولی بالای پرونده های مهاجرت به کانادا توسط اداره مهاجرت کبک از طرفی دیگر، مهاجرت به کانادا از طریق این استان را به یکی از مطمئن ترین و سریعترین روشهای مهاجرت به کانادا تبدیل کرده است. مهمترین برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک شامل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استان کبک ، مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک و مهاجرت به کانادا از طریق متخصصان مشاغل استان کبک می باشد. 

از مزایای مهاجرت کارآفرینی استان کبک مبلغ کم حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز و دریافت ویزای اقامت دائم بطور مستقیم پس از قبولی می باشد. در زیر به طور خلاصه به شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک اشاره شده است: 

شرایط روش کارآفرینی استان کبک 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۲ سال در ۵ سال اخیر
مدرک زبان فرانسه - نمره B۲ در آزمون TEF - امکان تشکیل پرونده بدون TEF با احتمال قبولی کمتر پرونده
 میزان دارایی متقاضی  $۳۰۰,۰۰۰  کانادایی
 میزان سرمایه گذاری  $۱۰۰,۰۰۰  کانادایی
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری ضروری نیست
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توصیه می شود
مصاحبه  حضوری در کانادا
نحوه اعطای اقامت دائم  * اقامت دائم پس از قبولی

 

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک

استان نیوبرانزویک واقع در جنوب شرقی کانادا و در همسایگی استان کبک، جزو اولین استانهایی بود که همراه با استان کبک، استان انتاریو و استان نوا اسکوشیا در سال 1867 میلادی با امضای قرارداد اتحاد، دولت رسمی کشور کانادا را بوجود آوردند. تراز اقتصادی بهتر از میانگین تراز اقتصادی کل کشور و همینطور اهمیت بالای مهاجرت پذیری برای دولت استان نیوبرانزویک این استان را تبدیل به یکی از مناسب ترین استان های کانادا برای مهاجرت به ویژه مهاجرت از طریق کارآفرینی کرده است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک در دو مرحله انجام می شود. ابتدا پرونده متقاضیان در اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک بررسی شده و پس از قبولی در این مرحله و اخذ گواهی قبولی در استان نیوبرانزویک، پرونده متقاضیان برای بررسی مسائل پزشکی و سوء پیشینه به اداره مهاجرت فدرال کانادا ارسال می شود. نهایتا در صورت قبولی پرونده در این مرحله، ویزای اقامت دائم کانادا برای متقاضی و تمام همراهانشان صادر خواهد شد. مهمترین ویژگی مهاجرت به روش کارآفرینی نیوبرانزویک، اعطای ویزای اقامت دائم کانادا بطور مستقیم پس از قبولی پرونده می باشد. در بیشتر روشهای کارآفرینی استانهای دیگر ابتدا ویزای موقت ۲ ساله به متقاضیان قبول شده، ارائه می گردد. بطور خلاصه برای قبولی در مرحله استانی مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک، متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

شرایط کارآفرینی استان نیوبرانزویک 2018

 
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر (۵ سال اگر مدیریت بیزنس خود نباشد)
مدرک زبان انگلیسی آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵
میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی (حداقل ۳۰۰،۰۰۰$ باید منقول باشد)
میزان سرمایه گذاری  $۲۵۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۲ نفر شهروند کانادایی
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۱۰۰,۰۰۰ کانادایی. استرداد به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  در صورت نداشتن اقوام در استان نیوبرانزویک ضروری است
مصاحبه  حضوری یا غیر حضوری از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی (بسته به صلاحدید افسر مهاجرت)
نوع ویزا * اقامت دائم پس از قبولی
سایر شرایط
  • سن بین ۲۲ تا ۵۵ سال
  • داشتن حداقل فوق دیپلم

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان

استان ساسکاچوان با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پيشرفت تازه واردان فرصت هاي فراواني را فراهم ساخته است. سیاستهای اقتصادی این استان بستر مناسبی جهت ايجاد و رشد ایده هاي کسب و کار شهروندان در زمينه هاي مختلف از جمله كشاورزي، فعاليت هاي هنري ، بازار فروش، خدمات مهمان داري و غیره را مهيا کرده است. از ویژگیهای بارز این استان کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهاي بزرگ می باشد. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون می باشد.

برای اقدام از طریق مهاجرت کارآفرینی استان ساسکاچوان ابتدا تشکیل پرونده مقدماتی در اداره مهاجرت استان الزامی می باشد. اداره مهاجرت استان ساسکاچوان هر ساله چندین مرتبه از میان پرونده متقاضیان، افرادی با امتیاز و شرایط بهتر را گزینش و برای پذیرش دعوت می کنند. افراد گزینش شده در مدت زمان معین باید سایر مدارک را ارائه کرده و در صورت نیاز و بسته به صلاحدید افسر مهاجرت در مصاحبه ای حضوری یا غیر حضوری (تلفنی، یا ویدویی آنلاین) شرکت کنند. در صورت قبولی نهایی، به متقاضی و تمام همراهان ایشان ویزای کاری ۲ ساله اعطا خواهد شد. با انجام سرمایه گذاری های لازم و عملی کردن طرح توجهی در طی ۲ سال اول اقامت در استان ساسکاچوان، متقاضیان و همراهان ایشان واجد شرایط اخذ اقامت دائم کانادا خواهند شد. خلاصه شرايط مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان به شرح زیر می باشد:

شرایط کارآفرینی استان ساسکاچوان  2018  
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال
مدرک زبان ضروری نیست
میزان دارایی متقاضی  $۵۰۰,۰۰۰  کانادایی  
میزان سرمایه گذاری  $۳۰۰,۰۰۰  کانادایی برای دو شهر اصلی استان و $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی برای بقیه شهرها
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۲ نفر شهروند کانادایی
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  بستگی به طرح توجهی متقاضی دارد 
مصاحبه   حضوری یا غیر حضوری از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی (بسته به صلاحدید افسر مهاجرت)
نوع ویزا ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا

رونق اقتصادی استان مانیتوبا و زمينه هاي مساعد پیشرفت در اجتماع چند فرهنگي، میتواند بهترين مكان براي شروع تجارت يا خريد كسب و كار و اقامت خانواده ها به ویژه مهاجران خارجی باشد. مركز استان مانيتوبا، شهر ويني پك، با جمعيت 720,000 نفری، داراي كليه ويژگيها و امكانات کلان شهرهای دیگر کانادا می باشد با اين تفاوت كه مسافتهاي درون شهري كوتاهتر و ارتباطات اجتماعی همانند يك شهر كوچك دوستانه مي باشد. از دیگر ویژگیهای مهم استان مانیتوبا امکان دسترسي آسان صاحبان تجارت و حتی شهروندان عادی با رهبران اجتماعي و تجاري استان به منظور حل مشکلات احتمالی است. از مهمترین نکات مثبت استان مانیتوبا زندگي مقرون به صرفه و فعال اين استان است. در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا، قیمت مسکن در شهرهاي مانيتوبا بسیار مقرون به صرفه است. پاركها ودرياچه هاي بسيار با مسافتهای كوتاه به مراکز شهر و تفرجگاهها با هزينه هاي پايين و مناسب براي شهروندان از دیگر ویژگیهای مهم استان مانیتوبا محسوب می شوند. در مقایسه با سایر استانهای کانادا، استان مانیتوبا داراي بهترين سيستم درمان عمومي  بوده يو ستم آموزشي استان مانیتوبا برنامه هاي با كيفيت بالا كه در بر گيرنده تمام شاخه های علمی، هنری و ورزشی مي باشد را عرضه مي نمايد. بطور كلي، مانيتوبا محل امني براي زندگي، تحصیل و کسب خانواده ها به ویژه مهاجران خارجی می باشد.

شرایط روش مهاجرت کارآفرینی استان مانیتوبا از ابتدای سال ۲۰۱۸ دستخوش تغییرات کلی شده است. برای تشکیل پرونده متقاضیان باید طرح توجهی تاسیس بیزنس و سایر مدارک مورد نیاز را به اداره مهاجرت مانیتوبا ارائه کنند. متقاضیان پس از احراز تمام شرایط استانی و فدرال، ویزای ۲ ساله کاری دریافت خواهند کرد. پس از ورود به کانادا و با عملی کردن طرح توجهی متقاضیان می توانند برای اخذ ویزای دائم و سپس شهروندی کانادا درخواست کنند. شرایط اولیه مهاجرت کارفرینی استان مانیتوبا به شرح زیر می باشد:

شرایط روش کارآفرینی استان مانیتوبا 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر
دانش زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵
 میزان دارایی متقاضی  $۵۰۰,۰۰۰  کانادایی  
 میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰  تا ۲۵۰،۰۰۰$ کانادایی  
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست
مصاحبه  حضوری در کانادا 
نحوه اعطای اقامت دائم  ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا به روش كارآفرينی استان بريتيش كلمبيا

استان بریتیش کلمبیا غربی ترین استان کانادا بوده و با جمعیتی در حدود ۴.۸ میلیون نفر سومین استان پرجمعیت کانادا محسوب می شود. طول این استان از شمال تا جنوب 1،200 کیلومتر و از شرق تا غرب 1،050 کیلومتر اندازه گيری شده است و مساحت آن به اندازه مجموع مساحت ۳ کشور بزرگ اروپا یعنی فرانسه ، آلمان و هلند مي باشد. آب و هوا و یا تغييرات دمای این استان از شمال تا جنوب تفاوتهای عمده ای داشته و به طور قابل ملاحظه اي به نزدیک بودن به اقيانوس، ارتفاع از سطح دريا دارد. برای مثال، شهر معروف ونکوور که در جنوب غربی این استان قرار دارد گرمترین شهر کانادا محسوب می شود. میانگین دمای هوا سردترین ماه های زمستانی در شهر ونکوور معمولا ۵ درجه بالای صفر می باشد.

مهاجرت به روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا مناسب متقاضیانی است که دارای مهارتهای مدیریتی کافی و شرایط مالی مناسب جهت خرید یا افتتاح یک کسب و کار مناسب در استان بریتیش کلمبیا می باشند. برای شروع پروسه، ابتدا باید پرونده کامل متقاضی که شامل مشخصات متقاضی و طرح توجهی ایشان جهت سرمایه گذاری می باشد، به اداره مهاجرت استان ارسال شود. اداره مهاجرت استان در هر ماه حدود ۲۰۰ پرونده را برای مرحله مصاحبه انتخاب می کند. در صورت قبولی در مصاحبه، به متقاضی و تمام همراهان واجد شرایط ایشان ویزای اقامت موقت ۲ ساله کانادا اعطا خواهد شد. متقاضی ۱۲ ماه فرصت دارد تا با این ویزا وارد کانادا شده واقدام به عملی کردن طرح توجهی خود کند. ۱۸ ماه پس از ورود به کانادا و در صورت عملی شدن کامل طرح توجهی و انجام سرمایه گذاری و اشتغال زایی، متقاضی و تمام همراهان ایشان می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند.

مهاجرت کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا به دو روش امکان پذیر است:

 

کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا به روش عادی

این روش از معدود روشهای مهاجرت به کانادا می باشد که متقاضی جهت واجد شرایط بودن نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا غیره) ندارد. شرایط کلی این روش عبارتند از:

شرایط روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۱۰ سال گذشته
مدرک زبان انگلیسی ضروری نیست
 میزان دارایی متقاضی  حداقل $۶۰۰,۰۰۰  کانادایی  
 میزان سرمایه گذاری  حداقل ۲۰،۰۰۰$ (بسته به امتیاز متقاضی امکان نیاز به سرمایه گذاری بیشتر وجود دارد) 
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی به مدت ۱۸ ماه
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توسط اداره مهاجرت توصیه می شود
مصاحبه  حضوری در کانادا 
نوع ویزا ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی

 

کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا به روش منطقه ای (جدید! ۲۰۱۹)

روش منطقه ای در اواخر سال ۲۰۱۸ توسط اداره مهاجرت استان معرفی شد. پذیرش پرونده از اوایل سال ۲۰۱۹ آغاز خواهد شد. از مهمترین مزایای این روش نیاز به میزان کم دارایی متقاضی و سرمایه گذاری کمتر نسبت به روش عادی می باشد. مهمترین تفاوتهای روش مطقه ای با روش عادی در جدول زیر آمده است:

حداقل شرایط متقاضی  کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا عادی کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا منطقه ای
 سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۱۰ سال گذشته ۳ سال در ۱۰ سال گذشته
مدرک زبان انگلیسی ضروری نیست حداقل آیلتس ۴
 میزان دارایی متقاضی  حداقل ۶۰۰،۰۰۰$  کانادایی   حداقل ۳۰۰،۰۰۰$ کانادایی
 میزان سرمایه گذاری  حداقل ۲۰۰،۰۰۰$ کانادایی حداقل ۱۰۰،۰۰۰$ کانادایی
نوع سرمایه گذاری خرید یک بیزینس آماده یا افتتاح یک بیزینس جدید فقط افتتاح یک بیزنس جدید 
درصد مالکیت متقاضی در بیزینس  حداقل ۳۳% حداقل ۵۱%
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی به مدت ۱۸ ماه حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی به مدت ۱۸ ماه
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توسط اداره مهاجرت توصیه می شود ضروری می باشد
مصاحبه  حضوری در کانادا  حضوری در کانادا
نوع ویزا ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی
شرایط اسکان متقاضی محل اسکان می تواند در ۱۰۰ کیلومتری محل بیزینس باشد محل اسکان باید در مطقه اطراف بیزنس باشد

 

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا به روش استانی

طبق قوانین مهاجرت کانادا، هر یک از استانهای کانادا قادرند به منظور پیشرفت اقتصادی و رونق بازار کار در استان مربوطه به صورت مستقل اقدام به پذیرش متقاضیان مهاجرت به کانادا کنند. PNP یا برنامه های مهاجرتی استانی، معمولا فرآیند مهاجرت کانادا را تسریع می کنند و توسط تمام استان های کانادا ارائه می شوند. هرچند شرایط و ویژگیهای روشهای مهاجرت PNP در هر استانی کاملا با استان دیگر تفاوت دارد اما بطور کلی به دو دسته تخصصی استانی و کارآفرینی تقسیم می شوند:

  • برنامه متخصصان مشاغل استانی معمولا نیاز به پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی در استان مربوطه دارد. پس از احراز شرایط استانی، پروسه پذیرش از طریق سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) فدرال انجام می شود. در حال حاضر در سیستم گزینش اکسپرس اینتری داشتن قبولی از هر یک از استانهای کانادا، امتیاز متقاضی را ۶۰۰ نمره ارتقاء خواهد داد که این امتیاز برای گزینش نهایی و دریافت ویزا کافی می باشد.
  • مهاجرت به روش کارآفرینی (بیزنسی) مناسب افراد دارای تجربه مدیریت یا کسب و کار می باشد. در این روش، متقاضیان می توانند با خرید یک بیزنس یا ارائه طرح توجهی جهت راه اندازی و توسعه یک کسب و کار در استان مربوطه، برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا برای خود و تمام اعضای خانواده خود اقدام کنند. معمولا پروسه بررسی پرونده در مرحله استانی بسیار سریع است. زمان این فرآیند بسته به استان مربوطه بین ۶ تا ۱۲ ماه می باشد. بعد از قبولی در استان، پرونده باید به تصویب دولت فدرال نیز برسد که این مرحله شامل رسیدگی به مسائلی همچون سوء پیشینه وگواهی پزشکی متقاضیان می باشد.

مهمترین استان هایی که در برنامه استانی شرکت می کنند در زیر آمده اند:

ادامه مطلب...