Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: جمعه, 14 فروردين 1394 ساعت 17:42
نمای هوایی از شهر رجاینا مرکز استان ساسکاچوان نمای هوایی از شهر رجاینا مرکز استان ساسکاچوان

استان ساسکاچوان با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پيشرفت تازه واردان فرصت هاي فراواني را فراهم ساخته است. اقتصاد این استان بر پايه ي فعاليت هاي کارآفرینان خلاق ساخته شده است. این استان بستر مناسبی را جهت ايجاد و رشد ایده هاي کسب و کار شما در زمينه هاي مختلف از جمله كشاورزي، فعاليت هاي هنري ، معاملات خرده فروشی، خدمات مهمان داري و غیره را مهيا مي سازد.

از ویژگیهای بارز این استان میتوان به کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهاي بزرگ است. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون میباشد.

مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد. از مزایای روش کارآفرینی استان ساسکاچوان عدم نیاز به سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده می باشد که این امر موجب تسریع کار می شود. همینطور از امسال اداره مهاجرت استان ساسکاچوان این امکان را به متقاضیان داده که به صورت کنفرانس ویدویی آنلاین مصاحبه را انجام دهند. خلاصه شرايط مهاجرت به کانادا به روش كار آفريني استان ساسکاچوان:

  • دارايي خالص به ارزش حداقل 500,000$ دلار کانادایی
  • حداقل سه سال تجربه مرتبط با کارآفرینی و کسب و کار مدیریت
  • توانایی مالی(نقدی) برای ایجاد یا گسترش يك كسب و كار در استان ساسکاچوان
  • تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 300,000$ کانادایی برای دو شهر اصلی استان (ساسکتون و رجاینا) و 200,000$ کانادایی برای بقیه شهرها به منظور راه اندازي يك كسب و كار
  • در صورت تمایل به پروژهای مشترک، متقاضی باید حداقل 33% سهام از يك كسب و كار واجد شرايط را خریداری کند
شرایط کارآفرینی استان ساسکاچوان  2015  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال
 میزان دارایی متقاضی  $۵۰۰,۰۰۰  کانادایی  
 میزان سرمایه گذاری  $۳۰۰,۰۰۰  کانادایی برای دو شهر اصلی استان و $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی برای بقیه شهرها
 مدرک زبان  مدرک زبان ضروری نیست هرچند امتیاز دارد 
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری ضروری نیست
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست
مصاحبه   مصاحبه غیر حضوری از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی
نحوه اعطای اقامت دائم  ابتدا اقامت موقت ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از انجام سرمایه گذاری

آیا برای این روش مهاجرت سرمایه گذاری واجدشرایط هستید؟

برای ارزیابی شرایط خود در این نوع مهاجرت فرم ارزیابی هوشمند ایمی گلوب را تکمیل کنید.

بازگشت به بالا