Menu
گروه اخبار و مقالات

گروه اخبار و مقالات

نشانی وبگاه:

نحوه پذیرش مهاجرت نیروی متخصص کبک تغییر کرد

از دوم ماه آگوست ۲۰۱۸ (۱۱ مرداد ۱۳۹۷) اداره مهاجرت استان کبک تغییرات عمده ای را در برنامه مهاجرت به روش نیروی متخصص این استان اعمال می کند. نحوه درخواست و پذیرش پرونده، لیست رشته تحصیلی و همچنین جدول امتیازبندی از مهمترین موارد در روش جدید هستند که دستخوش تغییرات شده اند.

در میان تمام تغییرات، نحوه پذیرش جدید مهاجرت نیروی متخصص کبک از مهمترین تغییرات محسوب می شود. پذیرش پرونده در روش جدید با استفاده از سیستمی مشابه اکسپرس اینتری فدرال خواهد بود، به این معنی که برخلاف گذشته پذیرش بصورت گزینش نوبتی انجام می شد، بررسی پرونده متقاضیان فقط با کسب حداقل امتیاز مورد نیاز گارانتی نخواهد بود و اداره مهاجرت کبک اختیار این را خواهد داشت تا از میان تمام پرونده ها، فقط متقاضیان با بیشترین امتیاز را جهت بررسی پرونده شان گزینش کند. شایان ذکر است که روش نیروی متخصص کبک به سبک قدیم آخرین روش مهاجرت تخصصی به کانادا بود که پرونده متقاضیان را به سبک گزینش نوبتی بررسی می کرد.

مورد دیگری از شرایط مهاجرت نیروی متخصص کبک که دستخوش تغییرات شده است لیست رشته های تحصیلی می باشد که متقاضیان برای واجد شرایط بودن باید مدرک تحصیلی در این رشته ها را داشته باشند. تنوع و تعداد رشته های تحصیلی در لیست جدید افزایش چشمگیری داشته است. اداره مهاجرت در روش جدید به متقاضیانی با سابقه تحصیل در رشته هایی مانند علوم تحلیل ریسک در صنعت بیمه، مدیریت اطلاعات، علوم آموزش کودکان، مدیریت رستوران، علوم طراحی اعضای مصنوعی بدن و تعمیر ماشین آلات کشاورزی بیشترین امتیاز را اختصاص می دهد.

تغییر دیگر در روش پذیرش جدید، تغییرات در جدول امتیازبندی و همچنین حداقل امتیاز واجد شرایط بودن می باشد. حدنصاب امتیاز برای تشکیل پرونده در روش جدید برای متقاضیان متاهل با ۲ امتیاز افزایش ۵۹ و برای متقاضیان مجرد با ۱ امتیاز افزایش نسبت به روش قدیم ۵۰ می باشد. مواردی نیز در جدول امتیاز بندی از قبیل امتیاز سن، تحصیلات، شغل و غیره تغییرات جزئی داشته اند. شما می توانید با استفاده از سیستم ارزیابی هوشمند شرکت ایمی گلوب (ویژه استان کبک) که مطابق آخرین تغییرات اداره مهاجرت کبک بروزرسانی شده است شرایط خود را برای این روش مهاجرتی سنجیده و نتیجه ارزیابی شرایط خود را بطور لحظه ای دریافت نمایید.

تغییرات جدید قوانین مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک کانادا

اداره مهاجرت استان کبک کانادا، در تاریخ ۲۸ مارچ ۲۰۱۸ شرایط جدید مهاجرت به روش سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۸ را رسما اعلام کرد. بر اساس اعلامیه اداره مهاجرت کبک، بررسی پرونده های متقاضیان امسال روش سرمایه گذاری کبک از اواسط تابستان ۲۰۱۸ آغاز خواهد شد. هرچند برخی از شرایط اصلی این روش مهاجرت مانند شرایط مدیریت، شرایط تحصیلی و زبان، تعداد پذیرش و امتیازبندی بدون تغییر باقی مانده است، اما ۲ شرط کلیدی؛ میزان دارایی متقاضی و میزان سرمایه گذاری تغییر کرده اند. در سال جدید حداقل میزان دارایی منقول و غیر منقول متقاضیان باید به میزان دو میلیون دلار برسد که این میزان در سالهای قبل ۱ میلیون و ششصد هزار دلار بود. همچنین پس از قبولی در مرحله استانی، متقاضیان باید مبلغ سرمایه گذاری بدون بازگشت را مانند قبل پرداخت کنند که امسال حدود ۳۲۰ تا ۳۵۰ هزار دلار کانادایی خواهد بود (این مبلغ در سالهای قبل حدود ۲۵۰ هزار دلار بود).

از مهمترین شرایط مهاجرت سرمایه گذاری کبک که امسال بدون تغییر باقی مانده است، عدم نیاز متقاضیان به ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه می باشد. در حال حاضر تنها روش مهاجرت به کانادا از نوع اقامت دائم که هیچ گونه مدرک زبان خارجی نیاز ندارد روش مهاجرت سرمایه گذاری کبک می باشد. 

از موارد دیگر بدون تغییر، تعداد و نحوه پذیرش پرونده می باشد که مانند سالهای قبل تعداد کل پذیرش ۱۹۰۰ پرونده می باشد. معمولا از این میزان حدود ۵۰ تا ۱۰۰ ظرفیت به متقاضیان ایرانی می رسد. در حال حاضر شرکت ایمی گلوب تعداد محدودی ظرفیت پذیرش ۱۰۰% تضمینی برای سال ۲۰۱۸ در اختیار دارد که به اولین متقاضیان درخواست کننده اختصاص داده خواهد شد. برای ارزیابی تخصصی شرایط خود و تشکیل پرونده با ما تماس بگیرید.

سوپر ویزای کانادا؛ ویزای ۱۰ ساله برای والدین

سوپر ویزا نوع جدیدی از ویزای ورود به کاناداست که مخصوص والدین و پدربزرگها و مادربزرگها میباشد. با اینکه سوپر ویزا از نوع ویزای موقت کانادا محسوب میشود ولی تاریخ انقضای به مراتب طولانی تری از سایر ویزاهای معمولی موقت کانادا مانند ویزای توریستی و دانشجویی دارد. با اخذ یکبار سوپر ویزای کانادا والدین و پدربزرگها و مادربزرگهای شهروندان یا مقیمان کانادا میتوانند تا ۱۰ سال به کانادا وارد شده و هر دفعه تا ۲ سال در کانادا اقامت کنند.

  • برای واجدشرایط بودن متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشند:
  • فرزند یا نوه شان شهروند یا مقیم کانادا باشد و برای متقاضیان دعوت نامه بفرستد
  • فرزند یا نوه شان حداقل درآمد سالینه تایین شده از طرف اداره مهاجرت کانادا را داشته باشند
  • فرزند یا نوه شان رسما اعلام کنند که متقاضیان را در طول دوره اقامتشان در کانادا از لحاظ مالی حمایت خواهند کرد
  • مشکل قانونی برای ورود به کانادا نداشته باشند
  • تعهد به خرید بیمه درمان کانادایی برای مدت حداقل یک سال

با اینکه داشتن هر دو شرط بالا الزامیست اما میتواند از نظر مامور مهاجرت کانادا کافی نباشد. در نهایت، شرایط کلی پرونده باید مامور مهاجرت کانادا را قانع کند که متقاضیان واقعا فقط برای دیدار خانواده قصد سفر به کانادا را دارند و پس از اتمام دوره مجاز سوپر ویزا به کشور خودشان باز خواهند گشت. برخی از مواردی که ماموران مهاجرت در نظر میگیرند در زیر آمده است:

  • شغل و رابطه متقاضیان با ارگانهای دولتی کشورشان
  • دلیل سفر متقاضیان به کانادا
  • شرایط مالی خانواده شان
  • شرایط عمومی کشور متقاضیان

همانطور که عنوان شد یکی از شرایط مهم اخذ سوپر ویزا میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما در کاناداست. جدول زیر حداقل میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما را با توجه به تعداد نفرات خانواده اش نشان میدهد.

حداقل درآمد سالانه فرزند یا نوه شما  تعداد نفرات خانواده فرزند یا نوه شما 
$24,600  یک نفر
$30,625  یک نفر و همسر
$37,650  زوج و یک فرزند
$45,712   زوج و دو فرزند
$51,846   زوج و سه فرزند
$58,473   زوج و چهار فرزند
$65,101   زوج و پنج فرزند
$6,628 به ازای هر فرزند اضافه پس از پنجمین فرزند

ویزای توریستی کانادا (ویزای مولتیپل)

یک گزینه متداول برای متقاضیانی که به صورت موقتی (حد اکثر تا 6 ماه) قصد بازدید از کانادا را دارند، ویزای توریستی کاناداست. ویزای توریستی شامل سه دسته زیر می شود:

ویزای توریستی برای یکبار ورود به کانادا

با این ویزا شما می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید و تنها برای 6 ماه معتبر است (مگراینکه از طریق زمینی به ایالات متحده آمریکا و یا St. Pierre و Miquelon قصد سفر کنید.) در صورت لزوم شما می توانید جهت تمدید ویزای توریستی کانادا حداقل 30 روز قبل از انقضا اقدام کنید.

ویزای توریستی برای چندبار ورود به کانادا (ویزای مولتیپل)

با این ویزا، بسته به تصمیم سفارت، شما می توانید چند بار وارد کانادا شوید و البته تنها برای 6 ماه معتبر است.شما باید تعیین کنید برای چه مدت به ویزای توریستی خود نیاز دارید(تا سقف 6 ماه) و در صورت لزوم این کار را به مامور سفارت واگذار کنید.

ویزای توریستی ترانزیت( گذری) کانادا

این ویزا اساسا برای افرادی طراحی شده که برای مدت زمان 48 ساعت یا کمتر وارد کانادا می شوند؛ برای مثال اگر مسیر سفر شما به نحوی است که مجبور به توقف در کانادا هستید و نیز از کشوری سفر می کنید که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید، باید ویزای ترانزیت داشته باشید. توجه به نکات زیر قبل از اقدام برای ویزای توریستی کانادا ضروریست:

  • موارد پزشکی (ممکن است از شما تست پزشکی خواسته شود)
  • دارا بودن وجوه کافی برای اقامت
  • دعوتنامه (ممکن است نیاز به دعوتنامه فردی که در حال حاضر مقیم کاناداست داشته باشید)
  • ویزای اقامت موقت (ممکن است نیاز به ویزای اقامت موقت داشته باشید)
  • شما در هیچ یک از دسته های ویزای توریستی مذکور اجازه کار ندارید. حتی برخی از متقاضیان چند کشور خاص علاوه بر ویزای توریستی باید ویزای اقامت دائم را نیز بگیرند.

اخذ ویزای توریستی کانادا

فرایند اخذ ویزای توریستی کانادا حدود 16 هفته به طول می انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا کوتاه برای اخذ ویزای توریستی کانادا نکته مثبتی است ولی در عین حال به این معنی است که اگر متقاضیان مدارک مورد نیاز را به طور کامل ارسال نکنند سفارت کانادا معمولا پرونده را مردود کرده و شانس تکمیل دوباره پرونده را به متقاضیان نمی دهد.

ویزای دانشجویی کانادا

تحصیل در خارج از کشور فرصت خوبی است برای آموختن تجارت، کسب دانش و مهارت و تجربه فرهنگ جدید. تسهیلات آموزشی و خدمات پشتیبانی دانشجویی در دانشگاه های کانادا به گونه ای طراحی شده اند که زمینه را برای موفقیت دانشجویان فراهم می کنند. از مشخصه های این محیط های آموزشی ایجاد تخصص، هماهنگی، اعتماد به نفس وتحقیقات آزاد را می توان نام برد. دانشجویان دسترسی کامل به خدمات مشاوره آموزشی، مراکز تعلیمی،برنامه های ورزشی، وام ها، کمک هزینه ها و سایر برنامه های مالی دارند. قبل از اقدام برای ویزای دانشجویی شما باید به یک دانشگاه خارج از کشور درخواستنامه فرستاده و پذیرش بگیرید. ویزای دانشجویی از معدود ویزاهای موقتی است که امکان تبدیل ان به ویزای اقامت دائم وجود دارد.

آیا شما به دنبال یک برنامه عالی زبان انگلیسی یا فرانسه به عنوان زبان دوم هستید؟ آیا تا به حال تحصیل در مدارس دولتی یا خصوصی کانادا را تجربه کرده اید؟ ممکن است بخواهید به عنوان دانشجوی بین المللی تحصیل در دانشگاه های کانادا را در مقطع لیسانس و بالاتر تجربه کنید. ما اطلاعات جامع و مفیدی را در مورد مدارس و برنامه های آموزشی در اختیار دانشجویان قرار می دهیم سپس به آنها کمک می کنیم تا فرآیند ارائه درخواست ویزای دانشجویی کانادا را طی کنند. همچنین می توانیم به شما در آماده سازی و برنامه ریزی برای تحصیل و زندگی در کانادا کمک کنیم. ما شما را در تصمیم گیری و انتخاب بهترین رشته تحصیلی یاری خواهیم کرد. ما به شما در تحقیق و مقایسه برنامه های تحصیلی دبیرستان ها، کالج ها، دانشگاه ها و موسسات فنی-حرفه ای مختلف کمک می کنیم. شما می توانید رشته تحصیلی مورد علاقه خود را ازادبیات فرانسه و انگلیسی تا طراحی مد، ازمدیریت بازرگانی تا مهندسی، ازآشپزی تا حقوق... بیابید.

ویزای موقت کانادا

برخلاف ویزای اقامت دائم کانادا، ویزاهای موقت، همانطور که از نامش مشخص است، برای مدت زمان معین به متقاضیان ارائه شده و پس از آن زمان منقضی می گردد و دارندگان ویزا باید به کشور خود بازگردند. بطور کلی، امکان تبدیل ویزاهای موقت بطور مستقیم و خودکار به ویزاهای اقامت دائم وجود ندارد اما برنامه های ویژه ای وجود دارند که با استفاده از آنها می توان برخی از ویزاهای موقتی مانند ویزای دانشجویی و ویزای کاری را به اقامت دائم تبدیل کرد. مهمترین ویزاهای موقت کانادا عبارتند از:

کانادا تمایل دارد دارندگان ویزای دانشجویی مقیم دائم شوند

برخلاف دشوارتر شدن شرایط روشهای اقامت دائم کانادا، به نظر می رسد دولت کانادا به مراتب آسان تر از قبل برای متقاضیان خارجی از جمله ایرانیان ویزای دانشجویی صادر می کند. برای اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان باید ابتدا از یک موسسه آموزشی در کانادا پذیرش بگیرند. ویزای دانشجویی از نوع ویزاهای موقت بوده و در حالت عادی پس از اتمام دوره آموزشی منقضی شده و دارندگان ویزای دانشجویی باید به کشور خود بازگردند. اما از آنجا که دولت فعلی کانادا به مقوله مهاجرت و تاثیرات مثبت آن به ویژه بر اقتصاد کشور ارزش زیادی قائل است، تمایل زیادی به اقامت دائمی فارغ التحصیلان خارجی در کانادا دارد.

بر اساس قوانین فعلی، تبدیل ویزای دانشجویی بطور مستقیم به ویزای اقامت دائم امکان ندارد! اما دارندگان ویزای دانشجویی پس از فارغ التحصیل شدن می توانند برای دریافت ویزای کار درخواست داده و به مدت ۳ سال در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار با درآمد شوند. هرچند ویزای کار مذکور نیز از نوع ویزای موقتی می باشد اما این ویزا با استفاده از روش مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی قابل تبدیل به اقامت دائم و در نهایت شهروندی کانادا می باشد. 

تغییرات در مهاجرت کارآفرینی استانی؛ تنها ۳ استان کانادا ویزای اقامت دائم ارائه می کنند

بنابر اعلامیه اداره مهاجرت استان مانیتوبا، در سال ۲۰۱۸ شرایط پذیرش مهاجرت از طریق کارآفرینی مانیتوبا تغییرات عمده ای خواهد داشت. از سال ۲۰۱۸، استان مانیتوبا نیز به جمع سایر استانهای کانادا پیوست که به پذیرفته شدگان مهاجرت کارفرینی استانی بجای ویزای مستقیم دائم، ابتدا ویزای کاری ۲ ساله موقت ارائه می کنند. تا چند سال گذشته، متقاضیان مهاجرت به روش کارآفرینی استانی، پس از احراز شرایط و قبولی در مرحله استانی و فدرال بطور مستقیم ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت می کردند. اما در چند سال گذشته، با مطالعه و تحلیل آماری، ارگانهای مربوطه متوجه شدند که درصد قابل توجهی از پذیرفته شدگان مهاجرت به روش کارآفرینی استانی، پس از اخذ ویزا از تعهدات خود مبنی بر اقامت و آغاز کسب و کار و کارآفرینی در استان مربوطه سر باز زده و بلافاصله به شهرهای معروف کانادا مانند تورنتو، ونکوور یا مونتریال نقل مکان کرده اند. حتی تبصره هایی مانند لزوم پرداخت وجه ضمانتی چند ده هزار دلاری توسط پذیرفته شدگان نیز در بیشتر موارد راه کار عملی برای جلوگیری از این مشکل نبود.

در چند سال گذشته استان ساسکچوان و پس از آن بریتیش کلمبیا و نوا اسکوشیا و امسال نیز استان مانیتوبا، در تلاش برای تضمین اقامت پذیرفته شدگان مهاجرت کارفرینی در استان مربوطه، اقدام به ارائه ویزای ۲ ساله موقت پس از قبولی کردند. از این طریق، ادارجات مهاجرت استانی، بجای ویزای دائم مستقیم، ابتدا به پذیرفته شدگان ویزای موقت ۲ ساله ارائه خواهند کرد، و پس از ۲ سال اگر متقاضیان در استان اقامت داشته و به تعهدات کارآفرینی و اداره کسب و کار خود جامه عمل پوشانده باشند، ویزای اقامت دائم را کسب خواهند کرد. در حال حاضر تنها ۳ استان پرنس ادوارد آیلند، نیوبرانزویک و کبک به پذیرفته شدگان مهاجرت کارآفرینی استانی بطور مستقیم ویزای اقامت دائم ارائه می کنند.

مدیر بانک مرکزی کانادا: مهاجران راه حل مشکل کمبود نیروی کار هستند

استیون پولوز، مدیرعامل بانک مرکزی کانادا در سخنرانی خود که در دانشگاه Queen's استان انتاریو برگزار شد، نقش مهاجران در کمک به پیشرفت اقتصاد کشور و تامین نیروی کار مورد نیاز در صنایع مختلف را کلیدی خواند. مدیرعامل بانک مرکزی کانادا گفت با پیشرفت روزافزون اقتصاد کانادا، و ارتقاء ظرفیت شرکتها و کارخانه های فعال در صنایع مختلف، بازار با کمبود شدید نیروی کار تخصصی روبرو خواهد شد. در ادامه استیون پولوز گفت بدون وجود نیروی کار کافی، پیشرفت اقتصاد کشور امکان پذیر نخواهد بود و وجود نیروی کار کارامد حیاتی است. به گفته ایشان و بنابر آمار وزارت کار کانادا، در سال ۲۰۱۷، کانادا با تعداد ۴۷۰،۰۰۰ شغل آماده استخدام رکورد کمبود نیروی کار را در کشور شکست. 

پولوز گفت برای رفع مشکل کمبود نیروی کار، دولت کانادا باید هرچه سریعتر برنامه هایی جهت جذب نیروی کار جمعیت مهاجران کرده و مشارکت جوانان، خانمها و جمعیت بومی کانادا را در بازار کار بهبود بخشد. ایشان در ادامه گفت: "اگر تمام این موارد [نیروی کار مهاجر، جوانان، خانمها و افراد بومی] را کنار هم بگذارید، افزایش نیم میلیون نفری به بازار کانادا دور از دسترس نخواهد بود و این اقتصاد کانادا را تا ۳۰ میلیارد دلار در سال افزایش خواهد داد."  

آخرین اخبار و اطلاعات پیرامون حکم مهاجرتی ترامپ

پس بلوکه شدن کامل حکم اول ترامپ و اعمال تغییرهای اساسی در حکم دوم ترامپ توسط سیستم قضایی آمریکا، ترامپ و مشاورانش اقدام به تنظیم نسخه سوم حکم ضد مهاجرتی ترامپ کردند. در نسخه سوم حکم، تیم حقوقی کاخ سفید با در نظر گرفتن مشکلات در دو حکم قبلی سعی بر نگاشتن حکمی کردند که مخالفان از لحاظ قانونی نتوانند خرده ای به آن بگیرند. با تمام تلاشهای ترامپ و تیمش، بنظر میرسد در نسخه نهایی حکم، هنوز مشکلات اصلی قبلی و تناقضات با قانون اساسی کشور آمریکا رفع نشده است. حدود ۳ هفته پس از معرفی حکم سوم ترامپ، یک قاضی فدرال اهل ایالات هوایی نسخه سوم حکم ضد مهاجرتی ترامپ را بر خلاف قانون اساسی کشور دانست و آن را در سراسر کشور بلوکه اعلام کرد.

هرچند اخیرا ۲ قاضی دیگر هم از شهرهای مختلف آمریکا آخرین نسخه حکم ترامپ را غیر قانونی خوانده و اعمال آن را برخلاف قانون اساسی کشور دانسته اند، اما در حال حاضر به دلیل حکم دادگاه عالی، نسخه سوم حکم ضد مهاجرتی ترامپ بطور موقت اجرایی بوده و تا زمان تصمیم گیری نهایی دادگاه عالی که زمان ان اواسط تابستان ۲۰۱۸ اعلام شده است، این حکم قانون کشور آمریکا می باشد. در این مدت، بنا بر مفاد حکم، متقاضیانی که از کشورهای تحریم شده هستند باید برای اخذ ویزا پروسه اداری به نام "ویور" (Waiver) را انجام دهند. 

عضو این خبرخوان RSS شوید