Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

تعداد محدودی پیشنهاد کار برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: یکشنبه, 17 اسفند 1393 ساعت 23:37
تعداد محدودی پیشنهاد کار برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار موجود می باشد تعداد محدودی پیشنهاد کار برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار موجود می باشد

پیرو جلسات و مکاتبات انجام شده بین شرکت ایمی گلوب و چندین موسسه کاریابی و حقوقی آمریکایی، تعداد محدودی پیشنهاد کار مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار و اشتغال در اختیار ما گذاشته شده است. لازم به ذکر است تنها شرط لازم برای مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان روش EB3 که یکی از کم شرط ترین روشهای مهاجرت محسوب می شود، داشتن پیشنهاد کاری مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا از یک کارفرمای آمریکایی می باشد. در صورت ثبت نام به موقع و اخذ یک پیشنهاد کاری (فقط حدود ١٢٠ پیشنهاد کاری وجود دارد), شرکت ایمی گلوب برای شما و تمام اعضای خانواده تان اقدام به تشکیل پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق کار خواهد کرد. روند کار در این روش مهاجرتی از ابتدا تا اخذ ویزا به شرح زیر است:

مراحل پیشرفت پرونده مدت زمان مورد نیاز برای انجام این مرحله 
امضای توافقنامه شرکت ایمی گلوب همین امروز اقدام کنید
تشکیل پرونده مهاجرتی برای شما, همسر و فرزندان زیر ٢١ سال حدود یک هفته
دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا حدود ١ ماه
دریافت گواهی قبولی اولیه ٦ ماه تا ١٢ ماه
ارجاع  پرونده برای صدور ویزا حدود ٣ ماه 
مصاحبه در دبی امارات یا آنکارا ترکیه حدود ٣ ماه
صدور ویزا اقامت دائم امریکا حدود ٢ ماه
جمع کل حدود ۱۸ تا ۲۰ ماه

در زیر به سوالات متداول از سوی متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق کار پاسخ داده ایم:

آیا از این طریق امکان سیتی زن شدن نیز هست؟

بله. ویزای صادره از این طریق ویزای اقامت دائم بوده که به شما, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال شما اعطا می شود. پس از ورود به آمریکا شما و بقیه اعضای خانواده گرین کارت آمریکا را دریافت خواهید کرد و پس از ٥ سال در صورت تمایل میتوانید شهروند آمریکا شوید.

شغلهای موجود در چه زمینه ای هستند؟

این پیشنهادات کاری بیشتر برای شغلهایی با زمینه فعالیت در صنایع خدمات و تولید در آمریکا می باشند مانند فروشندگی, کار در کارخانه، شرکتهای خدماتی و غیره.

آیا این شغلها در شهرها یا ایالات محروم آمریکا واقع شده است؟

هرگز. برخلاف برخی دیگر از روشهای مهاجرت کانادا و آمریکا که مناطق حاشیه ای فقط شامل برنامه مهاجرتی می شوند شغلهای مهاجرت به آمریکا از طریق کار می توانند در هر شهری و ایالتی ازآمریکا واقع شده باشند. برخی از این ایالات شامل مواردی از قبیل تگزاس, کارولینای شمالی, کارولینای جنوبی, کلمبیا و غیره می باشند.

تعهد متقاضی در قبال کارفرما یا اداره مهاجرت چیست؟

تعهد شما فقط ١ سال اشتغال در شغل مربوطه و در شهر مربوطه می باشد. پس از یک سال شما میتوانید در هر شهری در آمریکا زندگی کرده و در هر شغلی که تمایل دارید مشغول به کار شوید یا حتی به تحصیل ادامه دهید. شایان ذکر است که مانند هر محل کار دیگری, امکان انتقال و ارتقا در این شغلها وجود دارد.

آیا میتوانید برای من شغلی تخصصی مطابق با تخصص, تحصیلات و تجربه کاری من پیدا کنید؟

خیر. تقریبا غیر ممکن است تا در شرایط فعلی کارفرمایی یافت که به نیروی کار خارجی برای شغل تخصصی پیشنهاد کاری بدهد و اگر هم کارفرما پیدا شود باید به وزارت کار آمریکا ثابت کند که برای شغل مربوطه در آمریکا نیروی کار پیدا نکرده است و در شرایط فعلی ثابت کردن این امر تقریبا غیر عملی است.

این مقاله را پسندیدید؟ 

پذیرش پرونده مهاجرت EB3 برای سال ۲۰۱۶ با ظرفیت بسیار محدود آغاز شد.

قبل از تکمیل ظرفیت، برای تشکیل پرونده نوبت رزرو کنید.

بازگشت به بالا