Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

لیست جدید مشاغل EB3 اعلام شد ***پذیرش فوری پرونده

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: سه شنبه, 27 مهر 1395 ساعت 16:41
لیست جدید مشاغل EB3 اعلام شد لیست جدید مشاغل EB3 اعلام شد

مهاجرت EB3 در حال حاضر از بهترین و مطمئن ترین روشهای اخذ اقامت دائم کشور آمریکا می باشد. در روش EB3 متقاضیان نیاز به ارائه هیچ گونه مدارک تحصیلی عالیه، سوابق کاری تخصصی، سرمایه گذاری چند صد هزار دلاری و مدرک زبان انگلیسی ندارند. برای تشکیل پرونده EB3، متقاضیان باید از طریق کارفرمای آمریکایی واجد شرایط پیشنهاد کاری دریافت کنند. شرکت خدمات مهاجرت ایمی گلوب در تمام مراحل پروسه مهاجرت EB3 به شما کمک خواهد کرد. (اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت EB3)

درحال حاضر تشکیل پرونده مهاجرتی به روش EB3 از طریق مشاغل زیر امکان پذیر می باشد:

شرکت کشت گلهای تزئینی در شهر میامی فلوریدا --- *ظرفیت پذیرش تکمیل شد!!

  • ظرفیت پذیرش: محدود (برای کسب اطلاعات بروز با ما تماس بگیرید)
  • مهلت پذیرش : تا اواخر تابستان در صورت وجود ظرفیت پذیرش. (برای رزرو هم اکنون با ما تماس بگیرید)
  • زمان اخذ فایل نامبر وزارت کار: پاییز ۱۳۹۵

 

شرکت بسته بندی مواد غذایی در ایالت کارولینای شمالی (فوری)

  • ظرفیت پذیرش: محدود (برای کسب اطلاعات بروز با ما تماس بگیرید)
  • مهلت پذیرش: پاییز ۱۳۹۵
  • زمان اخذ فایل نامبر وزارت کار: ۵ روز پس از ارائه مدارک اولیه
  • مدارک اضافی مورد نیاز در ابتدا: مدرک عدم سوء پیشینه پلیس و عدم اعتیاد

 

شرکت بسته بندی اجناس پارچه ای در ایالت کارولینای شمالی (فوری)

  • ظرفیت پذیرش: محدود (برای کسب اطلاعات بروز با ما تماس بگیرید)
  • مهلت پذیرش: پاییز ۱۳۹۵
  • زمان اخذ فایل نامبر وزارت کار: ۵ روز پس از ارائه مدارک اولیه
  • مدارک اضافی مورد نیاز در ابتدا: مدرک عدم سوء پیشینه پلیس و عدم اعتیاد (لطفا به وقت گیر بودن اخذ این دو مدرک توجه کنید.)

 

شرکت تولید فراوردهای گوشتی در کارولینای جنوبی (فوری)

  • *حقوق و مزایای بسیار مناسب با امکان پیشرفت سریع و ارتقاء پست در زمان کم.
  • ظرفیت پذیرش: محدود (برای کسب اطلاعات بروز با ما تماس بگیرید)
  • مهلت پذیرش: پاییز ۱۳۹۵
  • زمان اخذ فایل نامبر وزارت کار: ۵ روز پس از ارائه مدارک اولیه
  • مدارک اضافی مورد نیاز در ابتدا: مدرک عدم سوء پیشینه پلیس و عدم اعتیاد (لطفا به وقت گیر بودن اخذ این دو مدرک توجه کنید.)

 

برای مشاهده جزییات و شرایط تشکیل پرونده EB3، لطفا کانال تلگرام EB3visa را مشاهده کنید.

https://telegram.me/eb3visa

 

بازگشت به بالا