Menu

تحولات در پذیرش پرونده های تخصصی استان کبک و پذیرش اینترنتی

اداره مهاجرت استان کبک چند روز پیش اعلامیه ای منتشر کرد که در آن خبر از ایجاد سیستم جدید اینترنتی برای پذیرش پرونده های تخصصی استان کبک داد. این سیستم آنلاین که قرار است از اول اکتبر سال ۲۰۱۵ (۹ مهر ۱۳۹۴) شروع به کار کند به منظور تسریع کار و کم کردن خطا و هزینه های پردازش پرونده های مهاجرتی کبک طراحی شده است. همانطور که در مقاله های قبلی اطلاع رسانی کردیم, اداره مهاجرت استان کبک قرار است که در سال ۲۰۱۵ به تعداد ۳۶۰۰ پرونده تخصصی پذیرش کند که پس از خبر معرفی سیستم پذیرش آنلاین مشخص  شد که متقاضیان سال ۲۰۱۵ نیز باید از طریق این سیستم اینترنتی جدید تشکیل پرونده دهند. با اینکه دولت کبک ظرفیت پذیرش امسال را چندی پیش اعلام کرده است ولی هنوز زمان آغاز پذیرش را اعلام نکرده است, اما از آنجا که همه متقاضیان تخصصی کبک باید از این پس از طریق این سیستم اینترنتی جدید تشکیل پرونده دهند و این سیستم به گفته اداره مهاجرت کبک در اوایل مهر ماه ۱۳۹۴ راه اندازی خواهد شد, میتوان نتیجه گرفت که حداقل تا مهرماه امسال امکان تشکیل پرونده به روش تخصصی استان کبک وجود ندارد. شاید پذیرش تخصصی کبک  با تاخیری بیش از آن که انتظار میرفت آغاز شود اما اعتقاد من و بسیاری از متخصصین و دست اندر کاران این است که به طور کلی با ایجاد این سیستم جدید پذیرش اینترنتی روند کار سریعتر, کم خطا تر و کم ابهام تر خواهد شد. از ویژگیهای این سیستم جدید که بسیار کاربردی است امکان پیگیری اینترنتی پرونده مهاجرتی توسط متقاضی یا وکیلش می باشد. 

 شایان ذکر است که متقاضیان مهاجرت تخصصی کبک با شرایط زیر در هر زمانی و بدون توجه به ظرفیت و زمان پذیرش می توانند برای تشکیل پرونده اقدام کنند:

  •  متقاضیانی که از یک کارفرمای کبکی پیشنهاد کاری دائم مورد تایید وزارت کار استان کبک را دریافت کرده باشند.
  • متقاضیانی که در برنامه ورود پیشتاز یا Express Entry قبول شده اند و از دولت فدرال کانادا دعوتنامه دریافت کرده اند.
  • مقیمان موقت کبک که واجد شرایط اقدام برای اقامت دائم باشند   

 از دیگر تحولاتی که اخیرا توسط اداره مهاجرت استان کبک اعمال شده است, تغییرات جزئی اما مثبت بر روی لیست مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کبک به روشهای مختلف از جمله روش تخصصی می باشد. بر اساس این تغییرات, برخی از مدارک که قبلا باید برابر اصل می شدند در پرونده های آینده می توانند به صورت فقط فتوکپی مدرک و ترجمه ان ارسال شوند.

 برای ارزیابی شرایط خود برای  مهاجرت به روش تخصصی استان کبک فرم ارزیابی ما که کاملا مطابق سیستم بارم بندی اداره مهاجرت کبک طراحی شده است را تکمیل کنید. 

 روشهای مهاجرتی که در حال حاضر پذیرش دارند به شرح زیر می باشند:

فرم ویژه ارزیابی شرایط متقاضیان مهاجرت تخصصی کبک (۲۰۱۸)

 

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا به روش جدید تخصصی مانیتوبا

چندی پیش (۳۰ آوریل ۲۰۱۵) استان مانیتوبا برنامه مهاجرت تخصصی استانی این استان را معرفی کرد. بر خلاف استانهای دیگر که سیستم مهاجرتی خود را با سیستم جدید ورود پیشتاز یا Express Entry دولت فدرال کانادا کاملا تطبیق داده اند استان مانیتوبا پذیرش پرونده را از طریق سیستم اختصاصی این استان و متفاوت از Express Entry انجام خواهد داد. هرچند سیستم پذیرش استان مانیتوبا شباهتهای زیادی با Express Entry فدرال دارد اما از لحاظ بارم بندی و برخی شرایط دیگر نیز تفاوتهایی دارد. مهمترین تفاوت روش تخصصی مانیتوبا با سایر روشهای مهاجرت تخصصی کانادا این است که برای واجد شرایط بودن در برنامه تخصصی مانیتوبا متقاضی حتما میبایستی که خویشاوند, دوست نزدیک, سابقه کار یا سابقه تحصیل در این استان داشته باشد. تقریبا تمام شرایط دیگر مهاجرت تخصصی مانیتوبا مانند شرایط زبان, سن, سابقه کاری و غیره از بقیه روشهای تخصصی آسان تر می باشد.

اگر شما دارای خویشاوند, دوست نزدیک, سابقه کار یا سابقه تحصیل دراستان مانیتوبا می باشید با ما تماس بگیرید تا قبل از تکمیل ظرفیت محدود این روش مهاجرتی برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق استان مانیتوبا برای شما پرونده تشکیل شود. 

ادامه مطلب...

حداقل امتیاز برای قبولی پرونده مهاجرت تخصصی کانادا دوباره کاهش یافت

در هشتمین دوره گزینش پرونده متقاضیان مهاجرت به کانادا در سیستم جدید ورود پیشتاز یا Express Entry که در تاریخ ۱۷ آوریل ۲۰۱۵ مصادف با ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ انجام شد , اداره مهاجرت کانادا به ۷۱۵ متقاضی دیگر مجوز درخواست اقامت دائم کانادا را اعطاء کرد. تا به  امروز که حدود ۴ ماه از آغاز روش جدید گزینش پرونده های مهاجرت تخصصی کانادا می گذرد, اداره مهاجرت کانادا به ۸۴۹۱ متقاضی مجوز درخواست اقامت دائم کانادا را اعطاء کرده است. از طرفی حداقل امتیاز برای واجد شرایط بودن و گزینش شدن در سیستم ورود پیشتاز از دوره گزینش اول تا آخرین دوره همواره کاهش یافته است. متقاضیان مهاجرت به کانادا در اولین دوره های گزینش به حداقل ۸۸۶ امتیاز نیاز داشتند که کسب این امتیاز  بدون داشتن پیشنهاد کاری از کانادا یا نامه قبولی در برنامه های استانی کانادا امکان پذیر نبود. اما خوشبختانه این امتیاز در آخرین دوره به ۴۵۳ رسیده است که با توجه به بارم  بندی  سیستم Express Entry, متقاضیان با تحصیلات و سابق کار بالا و نمره زبان خوب میتوانند بدون داشتن پیشنهاد کاری از کانادا یا نامه قبولی در برنامه های استانی کانادا قادر به کسب این امتیاز خواهند بود. 

نتایج گزینش مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری:

دوره گزینش تاریخ گزینش تعداد دعوتنامه های صادر شده حداقل امتیاز برای قبولی
 دوره اول  ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۷۷۹ ۸۸۶
 دوره دوم  ۱۸ بهمن ۱۳۹۳  ۷۷۹ ۸۱۸
 دوره سوم  ۱ اسفند ۱۳۹۳  ۸۴۹ ۸۰۸
 دوره چهارم  ۸ اسفند ۱۳۹۳  ۱۱۸۷ ۷۳۵
دوره پنجم ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶۲۰  ۴۸۱ 
دوره ششم ۷ فروردین ۱۳۹۴ ۱۶۳۷ ۴۵۳
دوره هفتم  ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۹۲۵ ۴۶۹
دوره هشتم  ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۷۱۵ ۴۵۳
 دوره نهم ۱ خرداد ۱۳۹۴  ۱۳۶۱ ۷۵۵
دوره دهم ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵۰۱  ۴۸۲ 
دوره یازدهم ۵ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۷۵ ۴۶۹
دوره دوازدهم  ۱۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۱۶ ۴۶۳
دوره سیزدهم  ۲۶ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۸۱ ۴۵۱
دوره چهاردهم ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۴۰۲ ۴۷۱
دوره پانزدهم ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵۲۳ ۴۵۶
دوره شانزدهم ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۵۱۷ ۴۵۹
دوره هفدهم  ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۵۴۵ ۴۵۰
دوره هجدهم  ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۱۵۳۰ ۴۵۰
دوره نوزدهم ۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۵۰۲ ۴۸۹
دوره بیستم ۲۲ آبان ۱۳۹۴ ۱۵۰۶ ۴۸۴
دوره ۲۱  ۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۵۵۹ ۴۷۲
دوره ۲۲  ۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۱۴۵۱ ۴۶۱
دوره ۲۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۵۰۳ ۴۶۰
دوره ۲۴ ۱۶ دی ۱۳۹۴ ۱۴۶۳ ۴۶۱
دوره ۲۵ ۲۳ دی ۱۳۹۴ ۱۵۱۸ ۴۵۳         *جدید 

برای اقدام به تشکیل پرونده برای مهاجرت تخصصی کانادا در سیستم جدید ورود پیشتاز مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا برای ارزیابی شرایط خود و اطلاع از واجد شرایط بودن کلی، فرم ارزیابی هوشمند ما را تکمیل کنید. به لینک زیر رفته و برای سوال "نوع مهاجرت درخواستی" گزینه "روش تخصصی فدرال ٢٠١٥" را انتخاب کنید. سپس تمام سوالات را با دقت پاسخ دهید. پس از ارسال این فرم نتیجه ارزیابی شما از طریق ایمیل و  به صورت لحظه ای برایتان ارسال خواهد شد.

 

۲- پس از ارسال فرم بالا و در صورت دریافت نتیجه مبنی بر واجد شرایط بودن کلی خود به لینک زیر رفته و با تکمیل فرم ارزیابی جامع امتیاز خود را برای روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry دریافت کنید.

 

۳- در صورتی که امتیاز شما در ارزیابی بالا که به آدرس ایمیلتان ارسال خواهد شد از حداقل امتیاز گزینش کنونی یعنی ۴۵۳ بیشتر باشد شما واجد شرایط  هستید. در این صورت  با ما تماس بگیرید تا هر چه سریعتر برای تشکیل پرونده مهاجرتی شما اقدام شود. 

 

*تمام سیستمهای ارزیابی هوشمند ارایه شده توسط شرکت مهاجرتی ایمی گلوب ۱۰۰% منطبق با سیستمهای گزینش اداره مهاجرت کانادا می باشند.

ادامه مطلب...

اولین ویزای اقامت دائم کانادا از طریق Express Entry صادر شد

فقط ۳ ماه از اولین روز پذیرش پرونده مهاجرت به کانادا از طریق سیستم Express Entry یا ورود پیشتاز می گذرد که اداره مهاجرت کانادا اولین پرونده های قبولی را اعلام کرده و به آنها ویزای اقامت دائم کانادا را اعطا کرد. این سه درخواست کننده خوش شانس که یکی از آنها از کشور ایرلند و دو تای دیگر از چین هستند در کمتر از ۳ ماه پس از تشکیل پرونده نتیجه قبولی را اخذ کردند. خانم اما هیوز, درخواست کننده ایرلندی از طریق تخصصی فدرال اقدام کرده بودند. دو درخواست کننده چینی با نامهای آنیتا ژنگ و فرانک ژاوو با ویزای دانشجویی از داخل کانادا برای روش تجربه کانادایی یا Canadian Experience Class تشکیل پرونده و قبول شدند. هر سه متقاضی در شهرهای مختلف استان انتاریو کانادا شاغل هستند.

با آخرین کاهش حداقل امتیاز پذیرش برای روش Express Entry (مشروح این خبر را اینجا بخوانید) متقاضیان این روش میتوانند بدون داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی یا نامه قبولی در برنامه های استانی اقدام به تشکیل پرونده کنند.

برای اقدام به تشکیل پرونده برای مهاجرت تخصصی کانادا در سیستم جدید ورود پیشتاز مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا برای ارزیابی شرایط خود و اطلاع از واجد شرایط بودن کلی، فرم ارزیابی هوشمند ما را تکمیل کنید. به لینک زیر رفته و برای سوال "نوع مهاجرت درخواستی" گزینه "روش تخصصی فدرال ٢٠١٥" را انتخاب کنید. سپس تمام سوالات را با دقت پاسخ دهید. پس از ارسال این فرم نتیجه ارزیابی شما از طریق ایمیل برایتان ارسال خواهد شد.

 

۲- پس از ارسال فرم بالا و در صورت دریافت نتیجه مبنی بر واجد شرایط بودن کلی خود به لینک زیر رفته و با تکمیل فرم ارزیابی جامع امتیاز خود را برای روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry دریافت کنید.

 

۳- در صورتی که امتیاز شما در ارزیابی بالا که به آدرس ایمیلتان ارسال خواهد شد از حداقل امتیاز گزینش کنونی یعنی ۴۸۱ بیشتر باشد شما واجد شرایط  هستید. در این صورت  با ما تماس بگیرید تا هر چه سریعتر برای تشکیل پرونده مهاجرتی شما اقدام شود. 

 

*تمام سیستمهای ارزیابی هوشمند ارایه شده توسط شرکت مهاجرتی ایمی گلوب ۱۰۰% منطبق با سیستمهای گزینش اداره مهاجرت کانادا می باشند.

ادامه مطلب...

تمایل بیش از پیش استانهای کانادا برای جذب مهاجران روش کارآفرینی

با اعلام برنامه های جدید کارآفرینی و سرمایه گذاری توسط ادارات مهاجرت استانهای مختلف کانادا افزایش تمایل استانهای کانادا برای جذب مهاجران سرمایه گذار غیر قابل انکار است. افزایش سهمیه مهاجر پذیری استانها توسط دولت فدرال کانادا از عوامل اصلی این امر می باشد. در سال جدید با افتتاح سیستم پردازش پرونده Express Entry توسط اداره مهاجرت فدرال سهمیه مهاجر پذیری استانهای کانادا به مراتب از سالهای گذشته بیشتر شده است. از طرف دیگر, افت اقتصادی کانادا در ربع آخر سال ۲۰۱۴ و ربع اول سال ۲۰۱۵ که منجر به کاهش شدید ارزش دلار کانادایی شد, موجب شده که مسوولان استانی کانادا برای بهبود وضع اقتصادی استان خود به سرمایه گذاری مهاجران خارجی روی آورند.

مصادف شدن شرایط جدید مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی کانادا با امکان لغو تحریمات جهانی علیه ایران تا چند ماه دیگر وضعیت مناسبی را برای متقاضیان ایرانی مهاجرت به کانادا پیش آورده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت کارآفرینی کانادا, مقاله جدید خانم الیزا مشتاقی نژاد درمورد آخرین تغییرات شرایط مهاجرت به روش کارآفرینی استانهای مختلف کانادا را مطالعه کنید. 

 

ادامه مطلب...

خبر خوب برای متقاضیان مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک

هفته پیش اداره مهاجرت استان کبک اعلام کرد پذیرش پرونده مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک که دوره اولش در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ پایان یافت را دوباره از تابستان امسال به مدت ۵ ماه از سر خواهد گرفت. شرایط و قوانین تشکیل پرونده در دوره جدید خوشبختانه هیچ تغییری نکرده و متقاضیان علاقه مند برای واجد شرایط بودن باید سابقه مدریت ۲ ساله, شرایط مالی و سرمایه گذاری  و غیره را دارا باشند. در ضمن مانند دوره قبل ظرفیت پذیرش پرونده در این دوره نیز فقط ۱۷۵۰ پرونده می باشد. برای مشاهده جزییات این روش صفحه توضیحات مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک را مرور فرمایید. 

نکته دیگر اینکه این شاید آخرین فرصتی باشد که علاقه مندان مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک  بتوانند با مبلغ ۱۸۰,۰۰۰$ سرمایه گذاری ویزای کانادا را اخذ کنند چون در ماههای اخیر صحبتهای زیادی مبنی بر افزایش مبلغ سرمایه گذاری برای روش مهاجرت سرمایه گذاری کبک مانند افزایش چشمگیر روش سرمایه گذاری فدرال شده است.

برای ارزیابی شرایط خود برای این روش مهاجرت در یک جلسه  مشاوره رایگان یا از طریق تلفن هم اکنون با ما تماس بگیرید. 

ادامه مطلب...

حداقل امتیاز برای قبولی در ورود پیشتاز از ۸۸۶ به ۷۳۵ کاهش یافت

چهارمین دوره گزینش متقاضیان مهاجرت به کانادا که در سیستم ورود پیشتاز (Express Entry) پرونده داشتند چندی پیش انجام شد و اداره مهاجرت کانادا به ۱۱۸۷ متقاضی دیگر دعوتنامه درخواست برای اقامت دائم کانادا اعطاء کرد. طبق قوانین و شرایط جدید مهاجرت تخصصی کانادا (به غیراز  از تخصصی استان کبک) در سال ۲۰۱۵, به منظور اخذ ویزای دائم کانادا از طریق تخصصی متقاضیان ابتدا باید در سیستم ورود پیشتاز گزینش شده و دعوتنامه دریافت کنند. تعداد دعوتنامه های صادر شده در دوره چهارم حدود ۴۰% نسبت به دوره اول افزایش یافته است, این در شرایطی است که حداقل امتیاز متقاضیانی که دعوتنامه دریافت کردند با کاهش ۱۷ درصدی از ۸۸۶ امتیاز در دوره اول به ۷۳۵ امتیاز در دوره چهارم کاهش یافته است. جدول زیر جزییات چهار دوره گزینش متقاضیان مهاجرت تخصصی در سیستم ورود پیشتاز را نشان میدهد:

دوره گزینش تاریخ گزینش تعداد دعوتنامه های صادر شده حداقل امتیاز برای قبولی
 دوره اول  ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۷۷۹ ۸۸۶
 دوره دوم  ۱۸ بهمن ۱۳۹۳  ۷۷۹ ۸۱۸
 دوره سوم  ۱ اسفند ۱۳۹۳  ۸۴۹ ۸۰۸
 دوره چهارم  ۸ اسفند ۱۳۹۳  ۱۱۸۷ ۷۳۵

هرچند افزایش ۴۰ درصدی صدور دعوتنامه و کاهش حداقل امتیاز گزینش شدن هردو گامهای مثبتی در آسانتر شدن پذیرش و اخذ ویزای کانادا در سال ۲۰۱۵ محسوب می شوند, اما هنوز برای کسب حداقل امتیاز مورد قبول یعنی ۷۳۵ متقاضیان علاوه بر داشتن تحصیلات بالا, مدرک آیلتس با نمره بالا, سن مناسب و غیره باید حتما یا یک پیشنهاد کاری دائم و مورد تایید اداره کار کانادا از یک کارفرمای کانادایی داشته باشند و یا در یکی از برنامه های تخصصی استانی مانند برنامه مهاجرتی نوا اسکوشیا و برنامه مهاجرتی استان ساسکاچوان قبول شده باشند و نامه تایید استان را داشته باشند.

***برای مشاهده آمار آخرین دوره گزینش Express Entry اینجا را کلیک کنید.  

برای محاسبه امتیاز خود طبق امتیاز بندی سیستم ورود پیشتاز,  فرم جدید هوشمند شرکت ایمی گلوب را تکمیل کنید. این فرم دقیقا مطابق بارم بندی سیستم ارزیابی جامع اداره مهاجرت کانادا شبیه سازی شده است.

ادامه مطلب...

استان پرنس ادوارد پذیرش پرونده تخصصی از طریق ورود پیشتاز را آغاز کرد

اخیرا جزیره پرنس ادوارد کانادا به بقیه استانهای این کشورکه پرونده مهاجرت به روش ورود پیشتاز یا Express Entry پذیرش می کنند پیوست.  ورود پیشتاز یا اکسپرس اینتری که از ژانویه سال جاری افتتاح شد یک سیستم جدید پذیرش پرونده مهاجرت کانادا است که به منظور مدیریت بررسی پرونده های متقاضیان طراحی شده است. بطور خلاصه در سیستم ورود پیشتاز, به هر یک از متقاضیانی که اقدام به تشکیل پرونده کرده اند با توجه به شرایطشان امتیازی داده می شود. حداکثر نمره قابل کسب ۱۲۰۰ امتیاز می باشد و اداره مهاجرت کانادا متقاضیان با نمره بالاتر را در گزینشی که هر چند ماه یکبار برگزار می شوند انتخاب کرده و به آنها مجوز درخواست برای ویزای اقامت دائم کانادا را ارایه می کند. مهمترین عوامل در کسب نمره بالا داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی با ۶۰۰ امتیاز و داشتن نامه قبولی در یک روش استانی مانند روش تخصصی جزیره پرنس ادوارد با ۶۰۰ امتیاز می باشد. بقیه موارد مانند تحصیلات, سابقه کار, نمره آیلتس و غیره نیز با هم تا سقف ۶۰۰ امتیاز دارند.  در مورد ورود پیشتاز در مقاله های قبلی خانم مشتاقی نژاد توضیحاتی ارایه شده است. 

به تازگی اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد خبر از پذیرش نیروی متخصص در شغلهای مورد نیاز استان از طریق ورود پیشتاز داده است. اداره مهاجرت این استان اعلام کرده است که تمام متقاضیان مهاجرت به کانادا که واجد شرایط برای تشکیل پرونده در سیستم جدید ورود پیشتاز هستند میتوانند پس از تشکیل پرونده ورود پیشتاز در اداره مهاجرت فدرال برای استان پرنس ادوارد نیز درخواستنامه ارسال کنند. البته این درخواستنامه اولیه فقط مرحله مقدماتی تشکیل پرونده مهاجرتی برای استان پرنس ادوارد می باشد و پرونده ای مفصل تر پس از گزینش اولیه توسط اداره مهاجرت پرنس ادوارد باید برای استان ارسال شود.  

استان پرنس ادوارد که متشکل از یک جزیره اصلی و چند جزیره کوچکتر است, کوچکترین استان کانادا محسوب می شود. هرچند کوچکترین در کانادا, مساحت این جزیره حدود ۸ برابر شهر تهران می باشد. این استان که در شمال استان نوا اسکوشیا و در شرق استان کبک قرار گرفته است تابستانهای ملایم و نسبتا گرمی با دمایی حدود ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد در گرمترین روزهای آگوست و زمستانهایی با میانگین ۳- درجه سانتیگراد دارد. خاکهای بسیار حاصل خیز این استان انگلیسی زبان صنعت کشاورزی را به محور اقتصادی این استان تبدیل کرده است.

برای تشکیل پرونده از طریق تخصصی استان پرنس ادوارد با ما تماس بگیرید.

ادامه مطلب...

مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک سرانجام برای ایرانیان باز شد

بیش از ۲ سال است که دولت کانادا برای هیچ متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری ایرانی مجوز انتقال وجه از ایران را بصورت قانونی (بانک به بانک نه از طریق صراف) صادر نکرده است. این امر موجب تاخیر های بسیار طولانی و مردود شدن پرونده های سرمایه گذاری و کارآفرینی بسیاری از هموطنان ما شده است. با اینکه تکمیل پرونده های سرمایه گذاری از تخصص های اصلی دفتر ما بوده و هست, در چند ماه گذشته ما از قبول پرونده های مهاجرت بیزنسی, به ویژه سرمایه گذاری استان کبک که از آسان ترین و بهترین روشهای مهاجرت به کانادا است خودداری کردیم. اما به تازگی اتفاقات مهمی رخ داده است که خوشبختانه راه برای متقاضیان ایرانی مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک دوباره باز شده است.

پس از اعلام شرایط پذیرش پرونده سرمایه گذاری استان کبک برای سال ۲۰۱۵ از سوی اداره مهاجرت این استان تغییرات عمده ای در نحوه تشکیل پرونده سرمایه گذاری کبک اعمال کرد که از مهمترین این تغییرات این است که متقاضی باید قبل از تشکیل پرونده با یکی از موسسات مالی مورد تایید اداره مهاجرت کبک برای انتقال وجه سرمایه گذاری قراردادی منعقد کند. مشکل اینجا بود که چون دولت فدرال کانادا اجازه انتقال قانونی هیچ وجهی را در ۲ سال گذشته به متقاضیان ایرانی نداده بود هیچ یک از موسسات مالی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا اقدام به انعقاد قرارداد با متقاضیان ایرانی نمی کردند. 

پس از چندین ماه پیگیری مصرانه و چند جانبه عده زیادی از مشاوران مهاجرت کانادا عضو کانون ICCRC در ونکوور و تورنتو سرانجام یکی از این موسسات حاضر به عقد قرارداد و خدمات دادن به متقاضیان ایرانی شده است.

از آنجا که اداره مهاجرت استان کبک علاوه بر محدودیت ظرفیت پذیرش محدودیت زمانی نیز برای پذیرش سال ۲۰۱۵ اعمال کرده است, متقاضیان و علاقمندان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری استان کبک فقط تا ۲۰ مارس ۲۰۱۵ مصادف با ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ مهلت دارند تا پرونده خود را ارسال کنند. البته این را در نظر بگیرید که تکمیل پرونده کامل این روش حدود ۲ هفته زمان می برد. 

برای ارزیابی شرایط خود برای این روش مهاجرت در یک جلسه  مشاوره رایگان یا از طریق تلفن هم اکنون با ما تماس بگیرید. 

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال تخصصی در کانادا یا Canadian Experience Class مناسب افرادی است که حداقل یک سال در ۳ سال گذشته بطور قانونی در کانادا در مشاغل تخصصی سابقه اشتغال داشته اند. حداقل شرایط مورد نیاز در این روش ابرتند از:

  • داشتن سابق اشتغال تخصصی در کانادا به مدت حداقل ۱۲ ماه تمام وقت یا معادل این زمان بطور پاره وقت
  • حضور و اشتغال در کانادا باید به صورت قانونی بوده باشد
  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵ برای شغلهای فنی و حداقل ۶ برای شغلهای مدیریتی و تخصصی 
  • نیت برای اسکان دائمی در هر استانی از کانادا به غیر از استان کبک 

برای اقدام به مهاجرت از طریق تجربه اشتغال کانادایی، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

اگر هم اکنون با ویزای موقتی در کانادا مشغول به کار و زندگی هستید، ممکن است شما نیز برای تبدیل ویزای موقت خود به اقامت دائم واجد شرایط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

ادامه مطلب...