Menu

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: سه شنبه, 15 اسفند 1396 ساعت 19:20
 مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال تخصصی در کانادا یا Canadian Experience Class مناسب افرادی است که حداقل یک سال در ۳ سال گذشته بطور قانونی در کانادا در مشاغل تخصصی سابقه اشتغال داشته اند. حداقل شرایط مورد نیاز در این روش ابرتند از:

  • داشتن سابق اشتغال تخصصی در کانادا به مدت حداقل ۱۲ ماه تمام وقت یا معادل این زمان بطور پاره وقت
  • حضور و اشتغال در کانادا باید به صورت قانونی بوده باشد
  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵ برای شغلهای فنی و حداقل ۶ برای شغلهای مدیریتی و تخصصی 
  • نیت برای اسکان دائمی در هر استانی از کانادا به غیر از استان کبک 

برای اقدام به مهاجرت از طریق تجربه اشتغال کانادایی، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

اگر هم اکنون با ویزای موقتی در کانادا مشغول به کار و زندگی هستید، ممکن است شما نیز برای تبدیل ویزای موقت خود به اقامت دائم واجد شرایط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

بازگشت به بالا