Menu

مهاجرت به کانادا از طریق مشاغل فنی و حرفه ای

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: سه شنبه, 15 اسفند 1396 ساعت 19:19
 مهاجرت به کانادا از طریق مشاغل فنی و حرفه ای مهاجرت به کانادا از طریق مشاغل فنی و حرفه ای

این روش ویژه متقاضیانی می باشد که دارای سابقه کار فنی و حرفه ای بوده و دارای پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی یا دارای مدرک فنی صادره از یک موسسه معتبر کانادایی می باشند. موارد زیر حداقل شرایط مورد نیاز برای تشکیل پرونده برای این روش مهاجرتی می باشد:

  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با حداقل نمره ۵ در محاوره (Speaking) و درک محاوره (Listening) و نمره ۳.۵ در درک متن (Reading) و ۴ در نوشتن (Writing)
  • حداقل ۲ سال سابقه کار در زمینه های فنی و حرفه ای در ۵ سال گذشته
  • تشابه شرح وظایف سابقه کارمتقاضی با تعاریف وزارت کار کانادا
  • داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت برای مدت یک سال از یک کارفرمای کانادایی *یا* معادل سازی مدرک فنی و حرفه ای توسط یک موسسه معتبر کانادایی
  • نیت به زندگی در هر استانی در کانادا به غیر از استان کبک

برای اقدام به مهاجرت از طریق مشاغل فنی حرفه ای، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

بازگشت به بالا