Menu
مهاجرت کانادا

مهاجرت کانادا (21)

سوپر ویزای کانادا؛ ویزای ۱۰ ساله برای والدین

سوپر ویزا نوع جدیدی از ویزای ورود به کاناداست که مخصوص والدین و پدربزرگها و مادربزرگها میباشد. با اینکه سوپر ویزا از نوع ویزای موقت کانادا محسوب میشود ولی تاریخ انقضای به مراتب طولانی تری از سایر ویزاهای معمولی موقت کانادا مانند ویزای توریستی و دانشجویی دارد. با اخذ یکبار سوپر ویزای کانادا والدین و پدربزرگها و مادربزرگهای شهروندان یا مقیمان کانادا میتوانند تا ۱۰ سال به کانادا وارد شده و هر دفعه تا ۲ سال در کانادا اقامت کنند.

  • برای واجدشرایط بودن متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشند:
  • فرزند یا نوه شان شهروند یا مقیم کانادا باشد و برای متقاضیان دعوت نامه بفرستد
  • فرزند یا نوه شان حداقل درآمد سالینه تایین شده از طرف اداره مهاجرت کانادا را داشته باشند
  • فرزند یا نوه شان رسما اعلام کنند که متقاضیان را در طول دوره اقامتشان در کانادا از لحاظ مالی حمایت خواهند کرد
  • مشکل قانونی برای ورود به کانادا نداشته باشند
  • تعهد به خرید بیمه درمان کانادایی برای مدت حداقل یک سال

با اینکه داشتن هر دو شرط بالا الزامیست اما میتواند از نظر مامور مهاجرت کانادا کافی نباشد. در نهایت، شرایط کلی پرونده باید مامور مهاجرت کانادا را قانع کند که متقاضیان واقعا فقط برای دیدار خانواده قصد سفر به کانادا را دارند و پس از اتمام دوره مجاز سوپر ویزا به کشور خودشان باز خواهند گشت. برخی از مواردی که ماموران مهاجرت در نظر میگیرند در زیر آمده است:

  • شغل و رابطه متقاضیان با ارگانهای دولتی کشورشان
  • دلیل سفر متقاضیان به کانادا
  • شرایط مالی خانواده شان
  • شرایط عمومی کشور متقاضیان

همانطور که عنوان شد یکی از شرایط مهم اخذ سوپر ویزا میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما در کاناداست. جدول زیر حداقل میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما را با توجه به تعداد نفرات خانواده اش نشان میدهد.

حداقل درآمد سالانه فرزند یا نوه شما  تعداد نفرات خانواده فرزند یا نوه شما 
$24,600  یک نفر
$30,625  یک نفر و همسر
$37,650  زوج و یک فرزند
$45,712   زوج و دو فرزند
$51,846   زوج و سه فرزند
$58,473   زوج و چهار فرزند
$65,101   زوج و پنج فرزند
$6,628 به ازای هر فرزند اضافه پس از پنجمین فرزند

ادامه مطلب...

ویزای توریستی کانادا (ویزای مولتیپل)

یک گزینه متداول برای متقاضیانی که به صورت موقتی (حد اکثر تا 6 ماه) قصد بازدید از کانادا را دارند، ویزای توریستی کاناداست. ویزای توریستی شامل سه دسته زیر می شود:

ویزای توریستی برای یکبار ورود به کانادا

با این ویزا شما می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید و تنها برای 6 ماه معتبر است (مگراینکه از طریق زمینی به ایالات متحده آمریکا و یا St. Pierre و Miquelon قصد سفر کنید.) در صورت لزوم شما می توانید جهت تمدید ویزای توریستی کانادا حداقل 30 روز قبل از انقضا اقدام کنید.

ویزای توریستی برای چندبار ورود به کانادا (ویزای مولتیپل)

با این ویزا، بسته به تصمیم سفارت، شما می توانید چند بار وارد کانادا شوید و البته تنها برای 6 ماه معتبر است.شما باید تعیین کنید برای چه مدت به ویزای توریستی خود نیاز دارید(تا سقف 6 ماه) و در صورت لزوم این کار را به مامور سفارت واگذار کنید.

ویزای توریستی ترانزیت( گذری) کانادا

این ویزا اساسا برای افرادی طراحی شده که برای مدت زمان 48 ساعت یا کمتر وارد کانادا می شوند؛ برای مثال اگر مسیر سفر شما به نحوی است که مجبور به توقف در کانادا هستید و نیز از کشوری سفر می کنید که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید، باید ویزای ترانزیت داشته باشید. توجه به نکات زیر قبل از اقدام برای ویزای توریستی کانادا ضروریست:

  • موارد پزشکی (ممکن است از شما تست پزشکی خواسته شود)
  • دارا بودن وجوه کافی برای اقامت
  • دعوتنامه (ممکن است نیاز به دعوتنامه فردی که در حال حاضر مقیم کاناداست داشته باشید)
  • ویزای اقامت موقت (ممکن است نیاز به ویزای اقامت موقت داشته باشید)
  • شما در هیچ یک از دسته های ویزای توریستی مذکور اجازه کار ندارید. حتی برخی از متقاضیان چند کشور خاص علاوه بر ویزای توریستی باید ویزای اقامت دائم را نیز بگیرند.

اخذ ویزای توریستی کانادا

فرایند اخذ ویزای توریستی کانادا حدود 16 هفته به طول می انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا کوتاه برای اخذ ویزای توریستی کانادا نکته مثبتی است ولی در عین حال به این معنی است که اگر متقاضیان مدارک مورد نیاز را به طور کامل ارسال نکنند سفارت کانادا معمولا پرونده را مردود کرده و شانس تکمیل دوباره پرونده را به متقاضیان نمی دهد.

ادامه مطلب...

ویزای دانشجویی کانادا

تحصیل در خارج از کشور فرصت خوبی است برای آموختن تجارت، کسب دانش و مهارت و تجربه فرهنگ جدید. تسهیلات آموزشی و خدمات پشتیبانی دانشجویی در دانشگاه های کانادا به گونه ای طراحی شده اند که زمینه را برای موفقیت دانشجویان فراهم می کنند. از مشخصه های این محیط های آموزشی ایجاد تخصص، هماهنگی، اعتماد به نفس وتحقیقات آزاد را می توان نام برد. دانشجویان دسترسی کامل به خدمات مشاوره آموزشی، مراکز تعلیمی،برنامه های ورزشی، وام ها، کمک هزینه ها و سایر برنامه های مالی دارند. قبل از اقدام برای ویزای دانشجویی شما باید به یک دانشگاه خارج از کشور درخواستنامه فرستاده و پذیرش بگیرید. ویزای دانشجویی از معدود ویزاهای موقتی است که امکان تبدیل ان به ویزای اقامت دائم وجود دارد.

آیا شما به دنبال یک برنامه عالی زبان انگلیسی یا فرانسه به عنوان زبان دوم هستید؟ آیا تا به حال تحصیل در مدارس دولتی یا خصوصی کانادا را تجربه کرده اید؟ ممکن است بخواهید به عنوان دانشجوی بین المللی تحصیل در دانشگاه های کانادا را در مقطع لیسانس و بالاتر تجربه کنید. ما اطلاعات جامع و مفیدی را در مورد مدارس و برنامه های آموزشی در اختیار دانشجویان قرار می دهیم سپس به آنها کمک می کنیم تا فرآیند ارائه درخواست ویزای دانشجویی کانادا را طی کنند. همچنین می توانیم به شما در آماده سازی و برنامه ریزی برای تحصیل و زندگی در کانادا کمک کنیم. ما شما را در تصمیم گیری و انتخاب بهترین رشته تحصیلی یاری خواهیم کرد. ما به شما در تحقیق و مقایسه برنامه های تحصیلی دبیرستان ها، کالج ها، دانشگاه ها و موسسات فنی-حرفه ای مختلف کمک می کنیم. شما می توانید رشته تحصیلی مورد علاقه خود را ازادبیات فرانسه و انگلیسی تا طراحی مد، ازمدیریت بازرگانی تا مهندسی، ازآشپزی تا حقوق... بیابید.

ادامه مطلب...

ویزای موقت کانادا

برخلاف ویزای اقامت دائم کانادا، ویزاهای موقت، همانطور که از نامش مشخص است، برای مدت زمان معین به متقاضیان ارائه شده و پس از آن زمان منقضی می گردد و دارندگان ویزا باید به کشور خود بازگردند. بطور کلی، امکان تبدیل ویزاهای موقت بطور مستقیم و خودکار به ویزاهای اقامت دائم وجود ندارد اما برنامه های ویژه ای وجود دارند که با استفاده از آنها می توان برخی از ویزاهای موقتی مانند ویزای دانشجویی و ویزای کاری را به اقامت دائم تبدیل کرد. مهمترین ویزاهای موقت کانادا عبارتند از:

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی

مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال تخصصی در کانادا یا Canadian Experience Class مناسب افرادی است که حداقل یک سال در ۳ سال گذشته بطور قانونی در کانادا در مشاغل تخصصی سابقه اشتغال داشته اند. حداقل شرایط مورد نیاز در این روش ابرتند از:

  • داشتن سابق اشتغال تخصصی در کانادا به مدت حداقل ۱۲ ماه تمام وقت یا معادل این زمان بطور پاره وقت
  • حضور و اشتغال در کانادا باید به صورت قانونی بوده باشد
  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵ برای شغلهای فنی و حداقل ۶ برای شغلهای مدیریتی و تخصصی 
  • نیت برای اسکان دائمی در هر استانی از کانادا به غیر از استان کبک 

برای اقدام به مهاجرت از طریق تجربه اشتغال کانادایی، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

اگر هم اکنون با ویزای موقتی در کانادا مشغول به کار و زندگی هستید، ممکن است شما نیز برای تبدیل ویزای موقت خود به اقامت دائم واجد شرایط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. 

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق مشاغل فنی و حرفه ای

این روش ویژه متقاضیانی می باشد که دارای سابقه کار فنی و حرفه ای بوده و دارای پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی یا دارای مدرک فنی صادره از یک موسسه معتبر کانادایی می باشند. موارد زیر حداقل شرایط مورد نیاز برای تشکیل پرونده برای این روش مهاجرتی می باشد:

  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با حداقل نمره ۵ در محاوره (Speaking) و درک محاوره (Listening) و نمره ۳.۵ در درک متن (Reading) و ۴ در نوشتن (Writing)
  • حداقل ۲ سال سابقه کار در زمینه های فنی و حرفه ای در ۵ سال گذشته
  • تشابه شرح وظایف سابقه کارمتقاضی با تعاریف وزارت کار کانادا
  • داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت برای مدت یک سال از یک کارفرمای کانادایی *یا* معادل سازی مدرک فنی و حرفه ای توسط یک موسسه معتبر کانادایی
  • نیت به زندگی در هر استانی در کانادا به غیر از استان کبک

برای اقدام به مهاجرت از طریق مشاغل فنی حرفه ای، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا به روش تخصصی فدرال

متقاضیان با داشتن حداقل ۱ سال سابقه کار تخصصی تمام وقت، مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۶.۵، اثبات توانایی مالی برای تامین زندگی خود و همراهانشان پس از ورود به کانادا (مطابق فرمول تامین مالی اداره مهاجرت) و کسب نمره ۶۷ در آزمون ارزیابی روش مهاجرت تخصصی فدرال واجد شرایط برای تشکیل پرونده مهاجرتی خواهند شد. نحوه امتیازبندی شرایط متقاضیان در روش تخصصی فدرال به شرح زیر می باشد:

  • تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه (حداکثر 28 امتیاز)
  • تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)
  • تجربه کاری (حداکثر 15 امتیاز)
  • سن (حداکثر 12 امتیاز)
  • داشتن پیشنهاد کاری از شرکت کانادایی (حداکثر 10 امتیاز)
  • انطباق پذیری و سازگاری با محیط جدید (حداکثر 10 امتیاز)

برای اقدام به مهاجرت از طریق تخصصی فدرال، متقاضیان دارای شرایط بالا باید در سیستم گزینش اکسپرس اینتری نیز واجد شرایط بوده و سپس تشکیل پرونده دهند. اطلاعات بیشتر در مورد سیستم گزینش اکسپرس اینتری (Express Entry) را اینجا مطالعه فرمایید.

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طريق تخصصی استانهای کانادا

مطابق قوانین کانادا، هر یک از استانهای کشور اجازه دارند تا بر حسب نیازهای اقتصادی و اجتماعی خود اقدام به جذب مهاجر از طریق برنامه های ویژه مهاجرتی استانی کنند. بطور کلی روشهای مهاجرت استانی به دو زیرمجموعه روشهای مهاجرت سرمایه گذاری، کارآفرینی استانی و روشهای مهاجرت تخصصی تقسیم می شوند. شرایط مهاجرت تخصصی استانی هر استان معمولا منحصر بفرد بوده و با استانهای دیگر تفاوت هایی دارد. با اینحال بیشتر استانها گزینش مهاجر متخصص را منطبق با سیستم گزینش اکسپرس اینتری انجام می دهند، به این صورت که پس از تشکیل پرونده قبولی در روش مهاجرت تخصصی استانی، متقاضیان نامه قبولی و دعوتنامه ای از استان مربوطه دریافت خواهند کرند. سپس برای صدور ویزای نهایی، متقاضیان باید در سیستم اکسپرس اینتری تشکیل پرونده کنند اما بدلیل اینکه مدرک قبولی از استان ۶۰۰ امتیاز به امتیازات متقاضیان در سیستم گزینش فدرال اضافه می کند، شانس گزینش و قبولی نهایی متقاضیان تقریبا قطعی می شود. استانهای کانادا که دارای برنامه مهاجرتی تخصصی مناسب هستند عبارتند از:   

  • آلبرتا
  • بریتیش کلمبیا (شهر ونکوور)
  • مانیتوبا
  • نیو برانزویک
  • نوا اسکوشیا
  • پرنس ادوارد آیلند
  • ساسکچوان
  • انتاریو (شهر تورنتو)
  • کبک (گزینش غیر اکسپرس اینتری)

آیا می دانید واجد شرایط کدام روش مهاجرت هستید؟

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

پرنس ادوارد آیلند یا جزیره پرنس ادوارد در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا واقع شده است. این استان کانادا توسط ژاک کارتیه در سال 1534 کشف شد ، و در سال 1873 به کانادا پیوست. اين جزیره 224 کیلومتر طول و 64 کیلومتر عرض و كمتر از 16 کیلومتر از سطح دریا بالاتر است. پایتخت این استان شهر شارلوت تاون (Charlottetown) می باشد. دمای هوای این استان در گرمترین روزهای تابستانی به حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و در سردترین روزهای زمستانی به حدود -۱۱درجه می رسد. در پرنس ادوارد آیلند  در زیر برخی از ویژگیهای این استان بطور خلاصه اشاره شده است:

  • پایین ترین قیمت مسکن در کانادا
  • کمترین میزان جرم و جنایت در کانادا
  • مناظر زیبا، شهروندان خوش رو، و محبوب ترین مقاصد هاي گردشگری در شمال امریکا : بیش از 1 میلیون توریست در سال
  • فضاي ایده آل برای شروع زندگي و راه اندازی یک کسب و کار

برای آغاز پروسه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی پرنس ادوارد آیلند، متقاضیان باید یک طرح توجهی برای تاسیس یا خرید ومدیریت یک کسب و کار در استان پرنس ادوارد آیلند را به همراه سایر مدارک به اداره مهاجرت این استان ارائه دهند. در صورت قبولی طرح توجهی و احراز سایر شرایط مهاجرتی، اداره مهاجرت به متقاضیان نامه قبولی استان را ارائه خواهد کرد. با قبولی در استان، متقاضیان برای درخواست و اخذ ویزای اقامت دائم کانادا واجد شرایط خواهند شد و باید در مهلت معین پرونده درخواست برای ویزای دائم کانادا را به اداره مهاجرت فدرال ارسال کنند. از مهمترین ویژگیهای روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند، اعطای ویزای اقامت دائم کانادا به طور مستقیم پس از قبولی می باشد. خلاصه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی پرنس ادوارد آیلند به شرح زیر است:

شرایط روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند 2018  
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر
مدرک زبان انگلیسی آیلتس جنرال با حداقل نمره ۴
میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان اشتغال زایی بستگی به طرح توجیهی دارد
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی. استرداد پس از ۱ سال به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توصیه شده است
مصاحبه  به صلاحدید افسر مهاجرت امکان مصاحبه حضوری وجود دارد
نحوه اعطای اقامت دائم  * اقامت دائم پس از قبولی
سایر شرایط
  • سن بین ۲۱ تا ۵۹ سال
  • داشتن حداقل فوق دیپلم

ادامه مطلب...

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک

پیشرفت اقتصادی و صنعتی و خدمات اجتماعی سطح بالای استان کبک از یک طرف و روشهای متنوع مهاجرتی، سرعت پردازش و درصد قبولی بالای پرونده های مهاجرت به کانادا توسط اداره مهاجرت کبک از طرفی دیگر، مهاجرت به کانادا از طریق این استان را به یکی از مطمئن ترین و سریعترین روشهای مهاجرت به کانادا تبدیل کرده است. مهمترین برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک شامل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استان کبک ، مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک و مهاجرت به کانادا از طریق متخصصان مشاغل استان کبک می باشد. 

از مزایای مهاجرت کارآفرینی استان کبک مبلغ کم حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز و دریافت ویزای اقامت دائم بطور مستقیم پس از قبولی می باشد. در زیر به طور خلاصه به شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان کبک اشاره شده است: 

شرایط روش کارآفرینی استان کبک 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۲ سال در ۵ سال اخیر
مدرک زبان فرانسه - نمره B۲ در آزمون TEF - امکان تشکیل پرونده بدون TEF با احتمال قبولی کمتر پرونده
 میزان دارایی متقاضی  $۳۰۰,۰۰۰  کانادایی
 میزان سرمایه گذاری  $۱۰۰,۰۰۰  کانادایی
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری ضروری نیست
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توصیه می شود
مصاحبه  حضوری در کانادا
نحوه اعطای اقامت دائم  * اقامت دائم پس از قبولی

 

ادامه مطلب...
عضو این خبرخوان RSS شوید