Menu

سوپر ویزای کانادا؛ ویزای ۱۰ ساله برای والدین

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: یکشنبه, 27 اسفند 1396 ساعت 22:12
سوپر ویزای کانادا؛ ویزای ۱۰ ساله برای والدین سوپر ویزای کانادا؛ ویزای ۱۰ ساله برای والدین

سوپر ویزا نوع جدیدی از ویزای ورود به کاناداست که مخصوص والدین و پدربزرگها و مادربزرگها میباشد. با اینکه سوپر ویزا از نوع ویزای موقت کانادا محسوب میشود ولی تاریخ انقضای به مراتب طولانی تری از سایر ویزاهای معمولی موقت کانادا مانند ویزای توریستی و دانشجویی دارد. با اخذ یکبار سوپر ویزای کانادا والدین و پدربزرگها و مادربزرگهای شهروندان یا مقیمان کانادا میتوانند تا ۱۰ سال به کانادا وارد شده و هر دفعه تا ۲ سال در کانادا اقامت کنند.

  • برای واجدشرایط بودن متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشند:
  • فرزند یا نوه شان شهروند یا مقیم کانادا باشد و برای متقاضیان دعوت نامه بفرستد
  • فرزند یا نوه شان حداقل درآمد سالینه تایین شده از طرف اداره مهاجرت کانادا را داشته باشند
  • فرزند یا نوه شان رسما اعلام کنند که متقاضیان را در طول دوره اقامتشان در کانادا از لحاظ مالی حمایت خواهند کرد
  • مشکل قانونی برای ورود به کانادا نداشته باشند
  • تعهد به خرید بیمه درمان کانادایی برای مدت حداقل یک سال

با اینکه داشتن هر دو شرط بالا الزامیست اما میتواند از نظر مامور مهاجرت کانادا کافی نباشد. در نهایت، شرایط کلی پرونده باید مامور مهاجرت کانادا را قانع کند که متقاضیان واقعا فقط برای دیدار خانواده قصد سفر به کانادا را دارند و پس از اتمام دوره مجاز سوپر ویزا به کشور خودشان باز خواهند گشت. برخی از مواردی که ماموران مهاجرت در نظر میگیرند در زیر آمده است:

  • شغل و رابطه متقاضیان با ارگانهای دولتی کشورشان
  • دلیل سفر متقاضیان به کانادا
  • شرایط مالی خانواده شان
  • شرایط عمومی کشور متقاضیان

همانطور که عنوان شد یکی از شرایط مهم اخذ سوپر ویزا میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما در کاناداست. جدول زیر حداقل میزان درآمد سالانه فرزند یا نوه شما را با توجه به تعداد نفرات خانواده اش نشان میدهد.

حداقل درآمد سالانه فرزند یا نوه شما  تعداد نفرات خانواده فرزند یا نوه شما 
$24,600  یک نفر
$30,625  یک نفر و همسر
$37,650  زوج و یک فرزند
$45,712   زوج و دو فرزند
$51,846   زوج و سه فرزند
$58,473   زوج و چهار فرزند
$65,101   زوج و پنج فرزند
$6,628 به ازای هر فرزند اضافه پس از پنجمین فرزند

محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای توریستی کانادا (ویزای مولتیپل)
بازگشت به بالا