Menu

مهاجرت به کانادا به روش كارآفرينی استان بريتيش كلمبيا

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: دوشنبه, 21 اسفند 1396 ساعت 20:41
مهاجرت به کانادا به روش كارآفرينی استان بريتيش كلمبيا مهاجرت به کانادا به روش كارآفرينی استان بريتيش كلمبيا

استان بریتیش کلمبیا غربی ترین استان کانادا بوده و با جمعیتی در حدود ۴.۸ میلیون نفر سومین استان پرجمعیت کانادا محسوب می شود. طول این استان از شمال تا جنوب 1،200 کیلومتر و از شرق تا غرب 1،050 کیلومتر اندازه گيری شده است و مساحت آن به اندازه مجموع مساحت ۳ کشور بزرگ اروپا یعنی فرانسه ، آلمان و هلند مي باشد. آب و هوا و یا تغييرات دمای این استان از شمال تا جنوب تفاوتهای عمده ای داشته و به طور قابل ملاحظه اي به نزدیک بودن به اقيانوس، ارتفاع از سطح دريا دارد. برای مثال، شهر معروف ونکوور که در جنوب غربی این استان قرار دارد گرمترین شهر کانادا محسوب می شود. میانگین دمای هوا سردترین ماه های زمستانی در شهر ونکوور معمولا ۵ درجه بالای صفر می باشد.

مهاجرت به روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا مناسب متقاضیانی است که دارای مهارتهای مدیریتی کافی و شرایط مالی مناسب جهت خرید یا افتتاح یک کسب و کار مناسب در استان بریتیش کلمبیا می باشند. برای شروع پروسه، ابتدا باید پرونده کامل متقاضی که شامل مشخصات متقاضی و طرح توجهی ایشان جهت سرمایه گذاری می باشد، به اداره مهاجرت استان ارسال شود. اداره مهاجرت استان در هر ماه حدود ۲۰۰ پرونده را برای مرحله مصاحبه انتخاب می کند. در صورت قبولی در مصاحبه، به متقاضی و تمام همراهان واجد شرایط ایشان ویزای اقامت موقت ۲ ساله کانادا اعطا خواهد شد. متقاضی ۱۲ ماه فرصت دارد تا با این ویزا وارد کانادا شده واقدام به عملی کردن طرح توجهی خود کند. ۱۸ ماه پس از ورود به کانادا و در صورت عملی شدن کامل طرح توجهی و انجام سرمایه گذاری و اشتغال زایی، متقاضی و تمام همراهان ایشان می توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند. بطور خلاصه شرایط اولیه این روش مهاجرتی عبارتند از:

شرایط روش کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  بستگی به طرح توجهی متقاضی دارد
مدرک زبان انگلیسی ضروری نیست
 میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰  کانادایی  
 میزان سرمایه گذاری  حداقل ۲۰،۰۰۰$ تا ۸ میلیون دلار کانادایی
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توسط اداره مهاجرت توصیه می شود
مصاحبه  حضوری در کانادا 
نوع ویزا ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی

 

بازگشت به بالا