Menu

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: دوشنبه, 21 اسفند 1396 ساعت 20:41
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان مانيتوبا

رونق اقتصادی استان مانیتوبا و زمينه هاي مساعد پیشرفت در اجتماع چند فرهنگي، میتواند بهترين مكان براي شروع تجارت يا خريد كسب و كار و اقامت خانواده ها به ویژه مهاجران خارجی باشد. مركز استان مانيتوبا، شهر ويني پك، با جمعيت 720,000 نفری، داراي كليه ويژگيها و امكانات کلان شهرهای دیگر کانادا می باشد با اين تفاوت كه مسافتهاي درون شهري كوتاهتر و ارتباطات اجتماعی همانند يك شهر كوچك دوستانه مي باشد. از دیگر ویژگیهای مهم استان مانیتوبا امکان دسترسي آسان صاحبان تجارت و حتی شهروندان عادی با رهبران اجتماعي و تجاري استان به منظور حل مشکلات احتمالی است. از مهمترین نکات مثبت استان مانیتوبا زندگي مقرون به صرفه و فعال اين استان است. در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا، قیمت مسکن در شهرهاي مانيتوبا بسیار مقرون به صرفه است. پاركها ودرياچه هاي بسيار با مسافتهای كوتاه به مراکز شهر و تفرجگاهها با هزينه هاي پايين و مناسب براي شهروندان از دیگر ویژگیهای مهم استان مانیتوبا محسوب می شوند. در مقایسه با سایر استانهای کانادا، استان مانیتوبا داراي بهترين سيستم درمان عمومي  بوده يو ستم آموزشي استان مانیتوبا برنامه هاي با كيفيت بالا كه در بر گيرنده تمام شاخه های علمی، هنری و ورزشی مي باشد را عرضه مي نمايد. بطور كلي، مانيتوبا محل امني براي زندگي، تحصیل و کسب خانواده ها به ویژه مهاجران خارجی می باشد.

شرایط روش مهاجرت کارآفرینی استان مانیتوبا از ابتدای سال ۲۰۱۸ دستخوش تغییرات کلی شده است. برای تشکیل پرونده متقاضیان باید طرح توجهی تاسیس بیزنس و سایر مدارک مورد نیاز را به اداره مهاجرت مانیتوبا ارائه کنند. متقاضیان پس از احراز تمام شرایط استانی و فدرال، ویزای ۲ ساله کاری دریافت خواهند کرد. پس از ورود به کانادا و با عملی کردن طرح توجهی متقاضیان می توانند برای اخذ ویزای دائم و سپس شهروندی کانادا درخواست کنند. شرایط اولیه مهاجرت کارفرینی استان مانیتوبا به شرح زیر می باشد:

شرایط روش کارآفرینی استان مانیتوبا 2018  
 سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر
دانش زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵
 میزان دارایی متقاضی  $۵۰۰,۰۰۰  کانادایی  
 میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰  تا ۲۵۰،۰۰۰$ کانادایی  
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۱ نفر شهروند کانادایی
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست
مصاحبه  حضوری در کانادا 
نحوه اعطای اقامت دائم  ابتدا ویزای کاری ۲ ساله و سپس اقامت دائم پس از عملی کردن طرح توجهی

بازگشت به بالا