Menu

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: دوشنبه, 21 اسفند 1396 ساعت 20:41
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک

استان نیوبرانزویک واقع در جنوب شرقی کانادا و در همسایگی استان کبک، جزو اولین استانهایی بود که همراه با استان کبک، استان انتاریو و استان نوا اسکوشیا در سال 1867 میلادی با امضای قرارداد اتحاد، دولت رسمی کشور کانادا را بوجود آوردند. تراز اقتصادی بهتر از میانگین تراز اقتصادی کل کشور و همینطور اهمیت بالای مهاجرت پذیری برای دولت استان نیوبرانزویک این استان را تبدیل به یکی از مناسب ترین استان های کانادا برای مهاجرت به ویژه مهاجرت از طریق کارآفرینی کرده است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک در دو مرحله انجام می شود. ابتدا پرونده متقاضیان در اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک بررسی شده و پس از قبولی در این مرحله و اخذ گواهی قبولی در استان نیوبرانزویک، پرونده متقاضیان برای بررسی مسائل پزشکی و سوء پیشینه به اداره مهاجرت فدرال کانادا ارسال می شود. نهایتا در صورت قبولی پرونده در این مرحله، ویزای اقامت دائم کانادا برای متقاضی و تمام همراهانشان صادر خواهد شد. مهمترین ویژگی مهاجرت به روش کارآفرینی نیوبرانزویک، اعطای ویزای اقامت دائم کانادا بطور مستقیم پس از قبولی پرونده می باشد. در بیشتر روشهای کارآفرینی استانهای دیگر ابتدا ویزای موقت ۲ ساله به متقاضیان قبول شده، ارائه می گردد. بطور خلاصه برای قبولی در مرحله استانی مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استان نیوبرانزویک، متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

شرایط کارآفرینی استان نیوبرانزویک 2018

 
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر (۵ سال اگر مدیریت بیزنس خود نباشد)
مدرک زبان انگلیسی آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵
میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی (حداقل ۳۰۰،۰۰۰$ باید منقول باشد)
میزان سرمایه گذاری  $۲۵۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان اشتغال زایی حداقل برای ۲ نفر شهروند کانادایی
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۱۰۰,۰۰۰ کانادایی. استرداد به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  در صورت نداشتن اقوام در استان نیوبرانزویک ضروری است
مصاحبه  حضوری یا غیر حضوری از طریق ویدئو کنفرانس اینترنتی (بسته به صلاحدید افسر مهاجرت)
نوع ویزا * اقامت دائم پس از قبولی
سایر شرایط
  • سن بین ۲۲ تا ۵۵ سال
  • داشتن حداقل فوق دیپلم

بازگشت به بالا