Menu

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: دوشنبه, 20 فروردين 1397 ساعت 17:59
مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

پرنس ادوارد آیلند یا جزیره پرنس ادوارد در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا واقع شده است. این استان کانادا توسط ژاک کارتیه در سال 1534 کشف شد ، و در سال 1873 به کانادا پیوست. اين جزیره 224 کیلومتر طول و 64 کیلومتر عرض و كمتر از 16 کیلومتر از سطح دریا بالاتر است. پایتخت این استان شهر شارلوت تاون (Charlottetown) می باشد. دمای هوای این استان در گرمترین روزهای تابستانی به حدود ۳۵ درجه سانتیگراد و در سردترین روزهای زمستانی به حدود -۱۱درجه می رسد. در پرنس ادوارد آیلند  در زیر برخی از ویژگیهای این استان بطور خلاصه اشاره شده است:

  • پایین ترین قیمت مسکن در کانادا
  • کمترین میزان جرم و جنایت در کانادا
  • مناظر زیبا، شهروندان خوش رو، و محبوب ترین مقاصد هاي گردشگری در شمال امریکا : بیش از 1 میلیون توریست در سال
  • فضاي ایده آل برای شروع زندگي و راه اندازی یک کسب و کار

برای آغاز پروسه مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی پرنس ادوارد آیلند، متقاضیان باید یک طرح توجهی برای تاسیس یا خرید ومدیریت یک کسب و کار در استان پرنس ادوارد آیلند را به همراه سایر مدارک به اداره مهاجرت این استان ارائه دهند. در صورت قبولی طرح توجهی و احراز سایر شرایط مهاجرتی، اداره مهاجرت به متقاضیان نامه قبولی استان را ارائه خواهد کرد. با قبولی در استان، متقاضیان برای درخواست و اخذ ویزای اقامت دائم کانادا واجد شرایط خواهند شد و باید در مهلت معین پرونده درخواست برای ویزای دائم کانادا را به اداره مهاجرت فدرال ارسال کنند. از مهمترین ویژگیهای روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند، اعطای ویزای اقامت دائم کانادا به طور مستقیم پس از قبولی می باشد. خلاصه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی پرنس ادوارد آیلند به شرح زیر است:

شرایط روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند 2018  
سابقه مدیریت متقاضی  ۳ سال در ۵ سال اخیر
مدرک زبان انگلیسی آیلتس جنرال با حداقل نمره ۴
میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰ کانادایی 
میزان اشتغال زایی بستگی به طرح توجیهی دارد
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی. استرداد پس از ۱ سال به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست اما توصیه شده است
مصاحبه  به صلاحدید افسر مهاجرت امکان مصاحبه حضوری وجود دارد
نحوه اعطای اقامت دائم  * اقامت دائم پس از قبولی
سایر شرایط
  • سن بین ۲۱ تا ۵۹ سال
  • داشتن حداقل فوق دیپلم

بازگشت به بالا