Menu

مهاجرت به کانادا از طریق تاسیس بیزینس مبتکرانه (Start-up Visa)

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: دوشنبه, 21 اسفند 1396 ساعت 20:49
مهاجرت به کانادا از طریق تاسیس بیزینس مبتکرانه (Start-up Visa) مهاجرت به کانادا از طریق تاسیس بیزینس مبتکرانه (Start-up Visa)

ویزای تاسیس بیزنس مبتکرانه یا به اصطلاح "استارت آپ ویزا" روش جدید اخذ اقامت دائم کاناداست که به اشخاص صاحب ایده های جدید و خلاقانه برای تاسیس یک بیزینس در کانادا ارائه میشود. کانادا اولین و تنها کشور مهاجرپذیر دنیاست که این نوع ویزای اقامت دائم را ارائه میدهد. استارت آپ ویزا افراد خلاق و با صاحب ایده های جدید بیزینسی کشورهای دنیا را به سرمایه گذاران کانادا پیوند میدهد.

برای واجدشرایط بودن متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

  • ایده شان باید مورد تایید ارگان مخصوص معرفی شده از طرف اداره مهاجرت کانادا باشد
  • باید مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 5 داشته باشند
  • باید مدرک تحصیلی حداقل کاردانی (فوق دیپلم) داشته باشند
  • باید به میزان مشخص شده در جدول زیر پس انداز قابل انتقال به کانادا داشته داشند
تعداد نفرات خانواده    حداقل موجودی پس انداز 
 یک نفر $12,475
 یک نفر و همسر $15,531 
 زوج و یک فرزند $19,093 
 زوج و دو فرزند $23,181
 زوج و سه فرزند $26,292 
 زوج و چهار فرزند $29,652 
بازگشت به بالا