Menu
نیاز شدید آمریکا و کانادا به نیروی کار خارجی

نیاز شدید آمریکا و کانادا به…

 "صنعت تولید و بسته‌بندی...

تحولات در پذیرش پرونده های تخصصی استان کبک و پذیرش اینترنتی

تحولات در پذیرش پرونده های تخصصی…

اداره مهاجرت استان کبک...

مهاجرت به کانادا به روش جدید تخصصی مانیتوبا

مهاجرت به کانادا به روش جدید…

چندی پیش (۳۰ آوریل...

خبر خوب برای متقاضیان مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک

خبر خوب برای متقاضیان مهاجرت به…

هفته پیش اداره مهاجرت...

حداقل امتیاز برای قبولی در ورود پیشتاز از ۸۸۶ به ۷۳۵ کاهش یافت

حداقل امتیاز برای قبولی در ورود…

چهارمین دوره گزینش متقاضیان...

استان پرنس ادوارد پذیرش پرونده تخصصی از طریق ورود پیشتاز را آغاز کرد

استان پرنس ادوارد پذیرش پرونده تخصصی…

اخیرا جزیره پرنس ادوارد...

Prev Next

ویزای توریستی کانادا

سواحل و جزایر اطراف شهر ونکوور از مهمترین قسمتهای توریستی کانادا محسوب میشوند سواحل و جزایر اطراف شهر ونکوور از مهمترین قسمتهای توریستی کانادا محسوب میشوند
ویزای توریستی کانادا - 4.0 out of 5 based on 3 votes

یک گزینه متداول برای متقاضیانی که به صورت موقتی (حد اکثر تا 6 ماه) قصد بازدید از کانادا را دارند، ویزای توریستی کاناداست. ویزای توریستی شامل سه دسته زیر می شود:

ویزای توریستی برای یکبار ورود به کانادا

با این ویزا شما می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید و تنها برای 6 ماه معتبر است (مگراینکه از طریق زمینی به ایالات متحده آمریکا و یا St. Pierre و Miquelon قصد سفر کنید.)

در صورت لزوم شما می توانید جهت تمدید ویزای توریستی کانادا حداقل 30 روز قبل از انقضا اقدام کنید.

ویزای توریستی برای چندبار ورود به کانادا

با این ویزا، بسته به تصمیم سفارت، شما می توانید چند بار وارد کانادا شوید و البته تنها برای 6 ماه معتبر است.شما باید تعیین کنید برای چه مدت به ویزای توریستی خود نیاز دارید(تا سقف 6 ماه) و در صورت لزوم این کار را به مامور سفارت واگذار کنید.

ویزای توریستی ترانزیت( گذری) کانادا

این ویزا اساسا برای افرادی طراحی شده که برای مدت زمان 48 ساعت یا کمتر وارد کانادا می شوند؛ برای مثال اگر مسیر سفر شما به نحوی است که مجبور به توقف در کانادا هستید و نیز از کشوری سفر می کنید که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید، باید ویزای ترانزیت داشته باشید. توجه به نکات زیر قبل از اقدام برای ویزای توریستی کانادا ضروریست:

  • موارد پزشکی (ممکن است از شما تست پزشکی خواسته شود)
  • دارا بودن وجوه کافی برای اقامت
  • دعوتنامه (ممکن است نیاز به دعوتنامه فردی که در حال حاضر مقیم کاناداست داشته باشید)
  • ویزای اقامت موقت (ممکن است نیاز به ویزای اقامت موقت داشته باشید)
  • شما در هیچ یک از دسته های ویزای توریستی مذکور اجازه کار ندارید. حتی برخی از متقاضیان چند کشور خاص علاوه بر ویزای توریستی باید ویزای اقامت دائم را نیز بگیرند.

اخذ ویزای توریستی کانادا

فرایند اخذ ویزای توریستی کانادا حدود 16 هفته به طول می انجامد؛ اگرچه مدت زمان نسبتا کوتاه برای اخذ ویزای توریستی کانادا نکته مثبتی است ولی در عین حال به این معنی است که اگر متقاضیان مدارک مورد نیاز را به طور کامل ارسال نکنند سفارت کانادا معمولا پرونده را مردود کرده و شانس تکمیل دوباره پرونده را به متقاضیان نمی دهد.

برای ارزیابی شرایط خود برای اخذ این نوع ویزای کانادا فرم ارزشیابی هوشمند ایمی گلوب را تکمیل کنید.

تاریخ آخرین ویرایش: سه شنبه, 29 بهمن 1392 ساعت 18:49

دیدگاه‌ها  

نیلوفرانه
0 . نیلوفرانه 01 دی 1393, 15:56
سلام. آیا محدودیت زمانی یرای ورود به کانادا بعد از گرفتن ویزای ویزیتور هست؟آیا درسته که از زمان اخذ ویزا تا ورود به کانادا نباید بیشتر از 3 ماه باشه؟!!
ا ا
0 . ا ا 15 بهمن 1393, 02:45
سلام
من ویزای دانشجویی برای کانادا دریافت کردم و شروع ترمم سپتامبره!
بعد از گرفتن ویزا ازدواج کردم و حالا میخواهیم درخواست ویزای ویزیتوری برای همسرم بدیم که باهم بریم.

در متن دعوتنامه چه چیزهایی رو باید ذکر کنم؟

با تشکر
علیرضا جهانشاهی
0 . علیرضا جهانشاهی 18 اسفند 1393, 09:55
سلام وخسته نباشید میخواستم بپرسم اگه یکی از دوستان دعوتنامه برام بفرسته یرای گرفتن ویزای یک ماهه میتونم اقدام کنم ممکنه کمکم کنید. ممنون میشم

نوشتن دیدگاه

لطفا قوانین سایت درباره نظردادن و کامنت گذاشتن را مطالعه و به آنها احترام بگذارید. 
سوالهای خود را در صفحه پرسش و پاسخ سایت نیز می توانید مطرح کنید.
تمام نظرهای کاربران پس از اطمینان از مطابقت با قوانین سایت منتشر شده و برای عموم قابل رویت خواهد بود.
لطفا از نوشتن اطلاعات شخصی و حساس خود در اینجا و دیگر قسمتهای عمومی سایت جدا خودداری کنید.
از همکاری شما صمیمانه سپاسگزاریم


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا