Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: جمعه, 14 فروردين 1394 ساعت 17:43
نمایی از قسمت تاریخی و توریستی شهر شارلت تان، مرکز استان پرنس ادوارد آیلند نمایی از قسمت تاریخی و توریستی شهر شارلت تان، مرکز استان پرنس ادوارد آیلند

جزیره پرنس ادوارد در خلیج سنت لارنس در سواحل شرق کانادا واقع شده است. این استان کانادا توسط ژاک کارتیه در سال 1534 کشف شد ، و در سال 1873 به کانادا پیوست. اين جزیره 224 کیلومتر طول و 64 کیلومتر عرض و كمتر از 16 کیلومتر از سطح دریا بالاتر است. پایتخت این استان کانادا شهر شارلوت تاون است. در زیر برخی از ویژگیهای این استان بطور خلاصه اشاره شده است:

چهار فصل در جزیره پرینس ادوارد:

  • بهار : 8 - 22 درجه سانتیگراد
  • تابستان : اواسط سال 20 درجه سانتیگراد ، گرمترين روز 35 درجه سانتیگراد
  • پاییز : 8 - 22 درجه سانتیگراد
  • زمستان : از -3 تا -11 درجه سانتیگراد

استان پرنس ادوارد آیلند داراي ویژگیهای زیر میباشد:

  • پایین ترین قیمت مسکن در کانادا
  • کمترین میزان جرم و جنایت در کانادا
  • مناظر زیبا، شهروندان خوش رو، و محبوب ترین مقاصد هاي گردشگری در شمال امریکا : بیش از 1 میلیون توریست در سال
  • فضاي ایده آل برای شروع زندگي و راه اندازی یک کسب و کار
  • مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری پرنس ادوارد آیلند

برای مهاجرت به کانادا از طریق استانی پرنس ادوارد آیلند، اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد آیلند مهاجرت به روش کارآفرینی را ارائه میدهد. به دليل نيازهاي جمعيتي و اقتصادي پرنس ادوارد آیلند، از متقاضیان مهاجرت به اين جزيره انتظار می رود تا از طریق زندگی، کارآفرینی و سرمایه گذاری در پرنس ادوارد آیلند تاثير مثبتي بر اقتصاد و فرهنگ اين جزیره بگذارند. از مزایای روش کارآفرینی این استان  اعطای اقامت دائم کانادا به محض ورود متقاضی به کانادا و همینطور امکان تشکیل پرونده بدون سابقه مدیریت می باشد. خلاصه شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی پرنس ادوارد آیلند به شرح زیر میباشد:

  • قصد اقامت در استان پرنس ادوارد آیلند
  • سابقه کار مدیریتی
  • دارایی خالص حداقل 600،000$ کانادایی
  • تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ 150,000$ برای خرید یا تاسیس یک بیزینس در استان پرنس ادوارد آیلند
  • تعهد به پرداخت 200,000$ به صورت امانی تا زمان رفع شرط مهاجرت
  • مدیریت مستقیم کسب و کار خریداری شده در استان پرنس ادوارد آیلند
  • بازه سني 21 تا 59 سال
  • مدرك تحصيلي ديپلم و بالاتر
  • دانش مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره حداقل 4
شرایط روش کارآفرینی استان پرنس ادوارد آیلند 2015  
 سابقه مدیریت متقاضی  امکان تشکیل پرونده بدون سابقه مدیریت
 میزان دارایی متقاضی  $۶۰۰,۰۰۰ کانادایی 
 میزان سرمایه گذاری  $۱۵۰,۰۰۰ کانادایی 
 مدرک زبان  انگلیسی - حداقل آیلتس ۴ برای متقاضی اصلی
پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری  $۲۰۰,۰۰۰  کانادایی. استرداد پس از ۱ سال به شرط انجام سرمایه گذاری
سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده  ضروری نیست 
مصاحبه  بیشتر پرونده ها مصاحبه ندارند
نحوه اعطای اقامت دائم  اقامت دائم غیر مشروط به محض ورود به کانادا

 

آیا برای این روش مهاجرت سرمایه گذاری واجدشرایط هستید؟

برای ارزیابی شرایط خود در این نوع مهاجرت فرم ارزیابی هوشمند ایمی گلوب را تکمیل کنید.

بازگشت به بالا