Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

مهاجرت به کانادا به روش تخصصی فدرال 2015

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: شنبه, 03 مرداد 1394 ساعت 12:40
مهاجرت به کانادا به روش تخصصی فدرال 2014 مهاجرت به کانادا به روش تخصصی فدرال 2014

روش جدید ٢٠١٥ (در حال پذیرش)

برنامه مهاجرتی جدید تخصصی فدرال سال ٢٠١٥

شرایط این روش مهاجرت تخصصی تفاوت زیادی با سال گذشته ندارد. تنها تفاوت شرایط امسال با سال گذشته دو مورد مهم است؛ اول اینکه امسال لیست مشاغلی از سوی اداره مهاجرت کانادا اعلام نشده و همه متقاضیان با داشتن حداقل ١ سال سابقه کار تمام وقت  در هر شغل مدیریتی یا تخصصی می توانند (البته اگر بقیه شرایط زیر را هم داشته باشند) از این طریق اقدام کنند و دوم نحوه تشکیل پرونده است که از امسال پرونده های مهاجرت تخصصی باید از طریق سیستم ورود پیشتاز یا Express Entry ارسال شوند. مانند سال گذشته برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت از طریق تخصصی فدرال متقاضیان باید دارای همه شرایط زیر باشند:

  • ١ سال سابقه کار تمام وقت در١٠ سال گذشته در هر شغل مدیریتی یا تخصصی (مشاوره مهاجرتی شرکت ایمی گلوب مطمئن ترین روش برای ارزیابی شغل شما)
  • مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ٦ در تمام موارد
  • مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر قابل تطبیق با مدرک تحصیلی کانادایی به همراه مدرک تطبیق تحصیلی ارزیابی شده توسط موسسات کانادایی (بخشی از خدمات شرکت ما انجام این قسمت برای موکلانمان می باشد)
  • کسب حداقل ٦٧ امتیاز در آزمون ارزیابی مهاجرت تخصصی فدرال 
  • دارای پس انداز نقدی با توجه به جدول زیر:
حداقل پس انداز تعداد نفرات خانواده  
$11,824   یک نفر
$14,720   یک نفر و همسر
$18,097   زوج و یک فرزند
$21,971    زوج و دو فرزند
$24,920    زوج و سه فرزند
$28,105   زوج و چهار فرزند
$31,291    زوج و پنج فرزند یا بیشتر

برای اقدام به تشکیل پرونده برای مهاجرت تخصصی کانادا در سیستم جدید ورود پیشتاز مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا برای ارزیابی شرایط خود و اطلاع از واجد شرایط بودن کلی، فرم ارزیابی هوشمند ما را تکمیل کنید. به لینک زیر رفته و برای سوال "نوع مهاجرت درخواستی" گزینه "روش تخصصی فدرال ٢٠١٥" را انتخاب کنید. سپس تمام سوالات را با دقت پاسخ دهید. پس از ارسال این فرم نتیجه ارزیابی شما از طریق ایمیل و  به صورت لحظه ای برایتان ارسال خواهد شد.

 

۲- پس از ارسال فرم بالا و در صورت دریافت نتیجه مبنی بر واجد شرایط بودن کلی خود به لینک زیر رفته و با تکمیل فرم ارزیابی جامع امتیاز خود را برای روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry دریافت کنید.

 

۳- در صورتی که امتیاز شما در ارزیابی بالا که به آدرس ایمیلتان ارسال خواهد شد از حداقل امتیاز گزینش کنونی یعنی ۴۵۳ بیشتر باشد شما واجد شرایط  هستید. در این صورت  با ما تماس بگیرید تا هر چه سریعتر برای تشکیل پرونده مهاجرتی شما اقدام شود. 

 

*تمام سیستمهای ارزیابی هوشمند ارایه شده توسط شرکت مهاجرتی ایمی گلوب ۱۰۰% منطبق با سیستمهای گزینش اداره مهاجرت کانادا می باشند.

جدول زیر جزییات سیزده دوره گزینش متقاضیان مهاجرت تخصصی در سیستم ورود پیشتاز را نشان میدهد:

دوره گزینش تاریخ گزینش تعداد دعوتنامه های صادر شده حداقل امتیاز برای قبولی
 دوره اول  ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۷۷۹ ۸۸۶
 دوره دوم  ۱۸ بهمن ۱۳۹۳  ۷۷۹ ۸۱۸
 دوره سوم  ۱ اسفند ۱۳۹۳  ۸۴۹ ۸۰۸
 دوره چهارم  ۸ اسفند ۱۳۹۳  ۱۱۸۷ ۷۳۵
دوره پنجم ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ ۱۶۲۰  ۴۸۱ 
دوره ششم ۷ فروردین ۱۳۹۴ ۱۶۳۷ ۴۵۳
دوره هفتم  ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۹۲۵ ۴۶۹
دوره هشتم  ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۷۱۵ ۴۵۳
 دوره نهم ۱ خرداد ۱۳۹۴  ۱۳۶۱ ۷۵۵
دوره دهم ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۵۰۱  ۴۸۲ 
دوره یازدهم ۵ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۷۵ ۴۶۹
دوره دوازدهم  ۱۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۱۶ ۴۶۳
دوره سیزدهم  ۲۶ تیر ۱۳۹۴ ۱۵۸۱ ۴۵۱
دوره چهاردهم ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۴۰۲ ۴۷۱
دوره پانزدهم ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵۲۳ ۴۵۶
دوره شانزدهم ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۵۱۷ ۴۵۹
دوره هفدهم  ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۵۴۵ ۴۵۰
دوره هجدهم  ۱۰ مهر ۱۳۹۴ ۱۵۳۰ ۴۵۰
دوره نوزدهم ۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۵۰۲ ۴۸۹
دوره بیستم ۲۲ آبان ۱۳۹۴ ۱۵۰۶ ۴۸۴
دوره ۲۱  ۶ آذر ۱۳۹۴ ۱۵۵۹ ۴۷۲
دوره ۲۲  ۱۳ آذر ۱۳۹۴ ۱۴۵۱ ۴۶۱
دوره ۲۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۴ ۱۵۰۳ ۴۶۰
دوره ۲۴ ۱۶ دی ۱۳۹۴ ۱۴۶۳ ۴۶۱
دوره ۲۵ ۲۳ دی ۱۳۹۴ ۱۵۱۸ ۴۵۳         *جدید 

برای ارزیابی شرایط خود در این نوع مهاجرت به کانادا فرم ارزیابی هوشمند ایمی گلوب را تکمیل کنید.

روش قدیم ٢٠١٤ (پذیرش متوقف شده است)

اداره مهاجرت کانادا ویزای اقامت دایم کانادا از طریق تخصصی فدرال را به متقاضیانی که نشان دهند توانایی موفقیت در زندگی در کانادا را دارند اعطا میکند. زمان تخمینی اخذ ویزا از طریق مهاجرت تخصصی فدرال حدود ٢ سال و نیم بوده که این تخمین برحسب پرونده های تکمیل شده سال قبل است و بنا بر اظهارات اداره مهاجرت این زمان در سال آینده کمتر خواهد شد. این بدان معناست که متقاضیانی که امسال پرونده ارسال میکنند امکان دارد زمان کمتری را در انتظار اخذ ویزا بگذرانند.

متقاضیان برای واجد شرایط بودن در این روش باید تمام شرایط زیر را دارا باشند:

  • ١ سال سابقه کار تمام وقت ( در١٠ سال گذشته) در یکی از شغلهای لیست مشاغل اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کانادا. (جدیدترین لیست مشاغل کانادا را اینجا مشاهده کنید)
  • مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ٦ در تمام موارد
  • مدرک تحصیلی دیپلم و بیشتر که قابل تطبیق با مدرک تحصیلی کانادایی باشد (بخشی از خدمات شرکت ما انجام این قسمت برای موکلینمان میباشد)
  • کسب حداقل ٦٧ امتیاز در آزمون ارزشیابی مهاجرت از طریق تخصصی فدرال
  • دارایی پس انداز بانکی به مبلغ زیر:
حداقل درآمد سالانه   تعداد نفرات خانواده  
$11,115   یک نفر
$13,837   یک نفر و همسر
$17,011   زوج و یک فرزند
$20,654    زوج و دو فرزند
$23,425    زوج و سه فرزند
$26,419   زوج و چهار فرزند
$29,414    زوج و پنج فرزند یا بیشتر
بازگشت به بالا