Menu

برنامهٔ والدین و پدربزرگ‌های کانادا برای درخواست‌ها باز شد

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: چهارشنبه, 16 مرداد 1404 ساعت 09:39
All images protected. Unauthorized use is prohibited. © ImmiGlobe Inc All images protected. Unauthorized use is prohibited. © ImmiGlobe Inc

دولت کانادا اعلام کرده است که برنامه والدین و پدربزرگ‌ها (Parents and Grandparents Program – PGP) آغاز شده است، به‌طوری‌که ساکنان دائم و شهروندان کانادا می‌توانند والدین یا پدربزرگ/مادربزرگ خود را برای دریافت اقامت دائم حمایت کنند.

در سال جاری، دولت ۱۷٬۸۶۰ دعوت‌نامه برای درخواست (Invitation to Apply) صادر خواهد کرد و هدف پذیرش ۱۰٬۰۰۰ درخواست کامل است.

برای واجد شرایط شدن، متقاضیان اسپانسری باید فرم کامل «علاقه‌مند به حمایت» را در سال ۲۰۲۰ ارائه داده باشند و تا به‌حال دعوت‌نامه‌ای برای درخواست در سال‌های پیش دریافت نکرده باشند.

فرآیند درخواست شامل دو درخواست جداگانه است: یک درخواست اسپانسری و یک درخواست اقامت دائم، که هر دو باید به‌صورت آنلاین ارسال شوند. متقاضی اصلی، یعنی شخصی که حمایت می‌شود، باید حساب کاربری خود را در پورتال ایجاد کرده و درخواست شخصی خود را ثبت کند.

اسپانسر باید همچنین مدارک اثبات صلاحیت خود برای اسپانسری را ارائه دهد؛ این معیار از معیارهای صلاحیت برای حمایت از والدین یا پدربزرگ/مادربزرگ جداست. هزینهٔ درخواست از ۱٬۲۰۵ دلار شروع می‌شود و هزینه‌های اضافی برای معاینات پزشکی، گواهی‌های پلیس و بایومتریک‌ها ممکن است اعمال شود.

متقاضیان می‌توانند وضعیت درخواست خود را آنلاین پیگیری و به‌روزرسانی‌های لازم را ارسال کنند. مهم است که تمام مدارک مورد نیاز بارگذاری شده و درخواست کامل باشد تا از تأخیر یا رد شدن جلوگیری شود. دولت راهنمایی‌های قدم‌به‑قدم برای مسیردهی به متقاضیان و تعیین هزینه‌های مورد نیاز ارائه می‌دهد.

با حمایت از والدین یا پدربزرگ/مادربزرگ، شهروندان و ساکنان دائم کانادا می‌توانند به عزیزان خود کمک کنند تا به کانادا بپیوندند و زندگی بهتری را با هم بسازند.

بازگشت به بالا