Menu

کانادا تمایل دارد دارندگان ویزای دانشجویی مقیم دائم شوند

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: یکشنبه, 27 اسفند 1396 ساعت 21:19
کانادا تمایل دارد دارندگان ویزای دانشجویی مقیم دائم شوند کانادا تمایل دارد دارندگان ویزای دانشجویی مقیم دائم شوند

برخلاف دشوارتر شدن شرایط روشهای اقامت دائم کانادا، به نظر می رسد دولت کانادا به مراتب آسان تر از قبل برای متقاضیان خارجی از جمله ایرانیان ویزای دانشجویی صادر می کند. برای اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان باید ابتدا از یک موسسه آموزشی در کانادا پذیرش بگیرند. ویزای دانشجویی از نوع ویزاهای موقت بوده و در حالت عادی پس از اتمام دوره آموزشی منقضی شده و دارندگان ویزای دانشجویی باید به کشور خود بازگردند. اما از آنجا که دولت فعلی کانادا به مقوله مهاجرت و تاثیرات مثبت آن به ویژه بر اقتصاد کشور ارزش زیادی قائل است، تمایل زیادی به اقامت دائمی فارغ التحصیلان خارجی در کانادا دارد.

بر اساس قوانین فعلی، تبدیل ویزای دانشجویی بطور مستقیم به ویزای اقامت دائم امکان ندارد! اما دارندگان ویزای دانشجویی پس از فارغ التحصیل شدن می توانند برای دریافت ویزای کار درخواست داده و به مدت ۳ سال در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار با درآمد شوند. هرچند ویزای کار مذکور نیز از نوع ویزای موقتی می باشد اما این ویزا با استفاده از روش مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی قابل تبدیل به اقامت دائم و در نهایت شهروندی کانادا می باشد. 

بازگشت به بالا