Menu

گرین کارت برای کل خانواده، بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی!

مهاجرت به امریکا به روش EB3. پذیرش پرونده برای سال ۲۰۱۶ آغاز شد. تا قبل از تکمیل ظرفیت برای تشکیل پرونده ثبت نام کنید

جزئیات مهاجرت کانادا به روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry

  • نوشته شده توسط 
  • تاریخ آخرین ویرایش: پنج شنبه, 01 مرداد 1394 ساعت 20:48
جزئیات مهاجرت کانادا به روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry جزئیات مهاجرت کانادا به روش "ورود پیشتاز" یا Express Entry

از آغاز سال جدید میلادی (ژانویه ٢٠١٥) روش قدیمی پذیرش پرونده های مهاجرتی برنامه پرطرفدار مهاجرت به کانادا از طریق تخصصی فدرال یا اسکیل ورکر جای خود را به روش جدیدی با نام "ورود پیشتاز" (ترجمه مستقیم Express Entry) خواهد داد. این سیستم جدید درخواست برای مهاجرت به کانادا در ٢ مرحله انجام می شود؛ 

  • ایجاد پرونده در سیستم الکترونیکی "ورود پیشتاز" 
  • ارسال مدارک جهت اخذ ویزا (برای متقاضیان گزینش شده)

 

ایجاد پرونده در سیستم الکترونیکی "ورود پیشتاز" 

در این مرحله برای متقاضیان پرونده جامع در سیستم جدید الکترونیکی "ورود پیشتاز" تشکیل می شود. در این پرونده باید تمام مشخصات متقاضی از قبیل تخصص, سابقه کاری, تحصیلات , دانش زبان و غیره با دقت و بدون اشتباه ثبت شود. از آنجا که تمام موارد ثبت شده در این مرحله در صورت گزینش متقاضی باید کاملا با سند و مدرک اثبات شود صداقت, دقت و صحیح ثبت کردن شرایط متقاضی در موفقیت پرونده نقش حیاتی دارد. پس از ایجاد پرونده در سیستم و در صورت واجد شرایط بودن متقاضی, پرونده به مرحله گزینش راه خواهد یافت. هرچند راه یافتن به مرحله گزینش موفقیت در اولین مرحله پرونده مهاجرتی متقاضی محسوب می شود اما هرگز به معنی گزینش قطعی و در نهایت اخذ ویزای کانادا نمی باشد. اخذ ویزا پس از گزینش متقاضی توسط اداره مهاجرت کانادا در مرحله بعدی انجام خواهد شد. اگر پرونده متقاضی تا ١٢ ماه گزینش نشود اعتبارش را از دست داده و باید پرونده جدید با اطلاعات به روز شده در سیستم ایجاد کرد.

ارسال مدارک جهت اخذ ویزا (برای متقاضیان گزینش شده)

تمام پرونده هایی که به مرحله گزینش راه یافته اند بر اساس "سیستم ارزیابی جامع" (ترجمه Comprehensive Ranking System) که روش جدید امتیازبندی اداره مهاجرت می باشد ارزیابی خواهند شد و متقاضیان با نمره بیشتر گزینش خواهند شد. در سیستم ارزیابی جامع متقاضیان به واسطه پیشنهاد کاری, نامه قبولی در برنامه های استانی کانادا و یا تخصص و سابقه کاری خود میتوانند امتیاز کسب کنند. اداره مهاجرت کانادا به پرونده های گزینش شده دعوتنامه درخواست برای ویزای دائم کانادا خواهد فرستاد. از زمان دریافت دعوتنامه, متقاضیان گزینش شده ٦٠ روز فرصت خواهند داشت تا تمام مدارک مورد نیاز را ارسال کنند. هدف اداره مهاجرت کانادا این است که پرونده متقاضیان گزینش شده را در مدت زمان حدود ٦ ماه بررسی کند و در صورت عدم وجود مشکل امنیتی و پزشکی به برای آنها ویزای دائم کانادا صادر کند. اولین دوره گزینش متقاضیان در هفته آخر ژانویه انجام خواهد شد. 

بازگشت به بالا